Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ABB: Jednoduché "hraní" i v designu Neo®! (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 18.08.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ABB: Jednoduché "hraní" i v designu Neo®!


ABB: Jednoduché "hraní" i v designu Neo®!
Od července bude v řadě Neo® k dispozici pro všechny zájemce i designové rádio. Kdo potřebuje jednoduché ozvučení, může použít přístroj zesilovače s tunerem FM, nový kryt v řadě Neo® a reproduktor podle potřeby ...
Pavel Mony, ze dne: 18.08.2010


Od července bude v řadě Neo
® k dispozici pro všechny zájemce i designové rádio. Kdo potřebuje jednoduché ozvučení, může použít přístroj zesilovače s tunerem FM (obj. č. 8200-0-0041), nový kryt v řadě Neo® s objednacím číslem 3299M-A40200 XX (XX je kód barvy) a reproduktor podle potřeby - zapuštěný, vestavný nebo vestavný do vlhka.

Přístroj FM tuneru se připojuje přímo na 230V, bez nutnosti připojení externího napájecího zdroje malého napětí. Je vybaven pamětí na 8 stanic s funkcí RDS, možností připojení externího zdroje zvuku a funkcí Sleep a Alarm (budík). Provoz mono nebo stereo. Lze jej také spínat externě například pohybovým čidlem nebo připojit k centrálním funkcím inteligentní instalace. Kryt na tento přístroj doplňuje nabídku pro ozvučení interiérů spolu s ostatními přístroji řady AudioWorld.

Ing. Pavel Mony

www117.abb.com

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ABB s.r.o., Elektro-Praga Jablonec - Resslova 3, Jablonec nad Nisou - 483 364 561 - epj.jablonec@cz.abb.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.