Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ABB ELSYNN: Katalog rozvaděčů nízkého napětí (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 27.04.2011
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ABB ELSYNN: Katalog rozvaděčů nízkého napětí


ABB ELSYNN: Katalog rozvaděčů nízkého napětí
Rozvaděč jako nedílná součást každé elektroinstalace zasluhuje bezesporu velkou pozornost. Co stavba, to téměř originál. Požadavků na rozměry, umístění v konkrétních prostředích, funkce ... narůstá a my máme z čeho vybírat. Podívejme se na katalog renomované značky, která své produkty dodává do celého světa ...
Vilém Gracias, ze dne: 27.04.2011


Na portále Elektrika.cz jsou převážně zmiňované rozvaděče určené do obytných, či administrativních prostor. Mám před sebou pracovní sešit obsahující rozvaděče určené do průmyslových prostředí. Řeč je o rozvaděčích MNS od ABB.


Pro větší náhled kliknout!

Kam tyto rozvaděče zařazuje výrobce?
Uvádí vhodnost pro oblast výroby, rozvodu nebo následné použití elektrické energie. Jako příklady uvádí například distrubuční rozvaděč, proudový napaječ motorových řídících center, skříně elektroniky, v prostorách elektráren, rafinérií, lodí, výrobních závodů, úpraven odpadních vod apod.



Pro větší náhled kliknout!

Informační obsah
Všeobecný technický popis, mechanická konstrukce, moduly na přímé připojení na hlavní systém přípojnic (technologie pevně zabudovaných modulů, technologie vkládaných modulů, technologie výsuvných modulů) prázdné skříně pro zákaznicky specifické technické zpracování.



Pro větší náhled kliknout!


Závěr:
Účastnil jsem se jednoho ze seminářů ABB Elsynn, kde byly Jiřím Mynářem popsány dokonale funkce a detaily, které by běžně smrtelníka nenapadly. Tento popisovaný katalogový sešit je pouze základní částí velkého celku.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ABB s.r.o, ELSYNN - Heršpická 13, Brno - 543 145 111 - obchod.elsynn@cz.abb.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.