Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...

ABB: Digitalizace v energetice nabízí lepší práci s daty


Document Actions
ABB: Digitalizace v energetice nabízí lepší práci s daty
K čemu to lepší využití dat vlastně nakonec bude? Jaké komponenty vlastně tvoří digitální elektrárnu? S Michalem Andrejčákem z Power Systems Division společnosti ABB jsme diskutovali i nad tím, že boom v oblasti výstavby nových elektráren je například v Asii nebo na blízkém Východě. Nicméně tamní investoři vyžadují co nejrobustnější a co nejméně složitou elektrárnu s minimem elektroniky. Jako součást dodávky požadují dokonce i „velké kladivo".
Tým portálu Elektrika, ze dne: 30.09.2015

V rámci konceptu digitalizace v energetice jsou lépe využívána data vznikající v celém procesu od výroby po spotřebu elektrické energie. Více se dozvíte v tomto videoklipu.



Krátce o společnosti ABB
ABB je přední světová společnost poskytující technologie pro energetiku a automatizaci, které umožňují energetickým a průmyslovým podnikům zvyšovat výkonnost při současném snížení dopadu jejich činnosti na životní prostředí. ABB má 150.000 zaměstnanců ve více než 100 zemích. V České republice působí ABB prostřednictvím svých výrobků již od roku 1970 a v současné době má více než 3.300 zaměstnanců. České ABB má možnost využití mezinárodního know-how a nejnovější výsledky výzkumu a vývoje globální společnosti. Svým zákazníkům nabízí přidanou hodnotu v podobě silného zázemí vlastních inženýrských a servisních center a dlouhodobých zkušeností tradičních českých výrobců.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933