Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: A-Z ELEKTRO: Máte již první vydané číslo? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 25.01.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

A-Z ELEKTRO: Máte již první vydané číslo?


A-Z ELEKTRO: Máte již první vydané číslo?
Na konci roku 2009 vyšlo první číslo nového elektrotechnického časopisu A-Z Elektro. Má svůj vlastní styl, grafiku i obsah. Za časopisem stojí Stanislav Prchal, který má letité zkušenosti s mediálním trhem a vydáváním technického zpravodajství. Již v minulosti jsme se právě s dnešním šéfredaktorem tohoto časopisu setkávali na všech důležitých odborných akcích.
Jiří Macháček, ze dne: 25.01.2010

Na žurnalistice je krásné to, že není regulována vyšší mocí a pouze trh ukáže, zda vydavatel časopisu dělá svou práci dobře.
Vydávat jakékoliv periodikum zavazuje vůči čtenářům a inzerentům. Za každým číslem, které čteme, se vždy skrývá nejen hodně ujetých kilometrů, ale také provolané doby telefony a vysezeného času u monitoru. Časopis A-Z Elektro je novým titulem na našem trhu a tak můžeme jeho vývoj pozorovat od jeho prvopočátku.

Obsah:

Téma čísla:

Články:


Právě nyní v začátku roku 2010 diskutujeme s elektrotechniky na setkáních a seminářích o tomto novém čísle A-Z Elektro. Šéfredaktor oznámil náklad 3.000 kusů, což je pro cílenou distribuci dostatečné množství, pro opozdilé zájemce velice málo.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.