Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: 50. konference elektrotechniků se uskuteční v březnu v Olomouci a Ostravě (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 23.02.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

50. konference elektrotechniků se uskuteční v březnu v Olomouci a Ostravě


50. konference elektrotechniků se uskuteční v březnu v Olomouci a Ostravě
Konference elektrotechniků se v tomto roce uskuteční již po padesáté. Výroční akce proběhne ve dvou termínech v Olomouci a v Ostravě. Olomoucká konference se koná 9. března v NH Hotels Olomouc Congress pod taktovkou vzdělávacího a zkušebního centra Solid Team. Ostravskou konferenci pořádá o den později v Domě kultury AKORD František Grossmann a firma Elprom. Na konferenci zazní novinky o oblasti elektrotechniky a tradičně na ní promluví odborníci, jako je Karel Dvořáček, Michal Kříž nebo Jiří Hemerka.
Komerční sdělení, ze dne: 23.02.2015


Chcete vědět, co je nového za posledního půl roku a o čem se mluví v elektrotechnice? Chcete se potkat se zajímavými lidmi? Zastavte se na tradiční konferenci elektrotechniků v Olomouci a v Ostravě. Nejen na přednáškách, ale i při rozhovorech v předsálí, se dozvíte řadu novinek, aktuálních informací, názorů a získáte i odpovědi na své dotazy.

V předsálí se bude prezentovat řada známých vystavovatelů z řad výrobců a prodejců s nabídkou aktuálního sortimentu produktů z oblasti měřicích přístrojů či elektroinstalačních a automatizačních prvků.

Datum a místo konání
Odborní garanti
Odbornými garanty jsou Ing. František Grossmann a Ing. Petr Létal, Ph.D.

  

Program

Přednášky jsou zpracovány do tištěného sborníku, který obdrží každý účastník. Na této akci na vás také čekají  „konferenční“ slevy na publikace ve výši až 15 procent a dále zajímavé novinky v oblasti vzdělávání.
 
Na olomouckou konferenci se můžete přihlásit zde.
Přihlášku na ostravskou konferenci najdete zde.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Solid Team s.r.o. - Holická 140/70, Olomouc - 585 243 683 - solidteam@solidteam.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.