Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: 50+80 let úspěchu LAPP GROUP (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 14.09.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

50+80 let úspěchu LAPP GROUP


50+80 let úspěchu LAPP GROUP
Podívejte se živě! V letošním roce oslavila 80 roků Ursula Ida Lapp zakladatelka dnešní skupiny LAPP GROUP. Současně se připomnělo 50 roků úspěchu kabelů Ölflex, který je označován za vlajkovou loď značky Lapp.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 14.09.2010


Značka Lapp vyvíjí a vyrábí kabely a související konfekci. V té nalezneme i konektory, které daly v minulosti základ dnes žádanému produktu. Pokud investujete do vlastního vývoje, získáváte konkurenční výhodu jedinečných produktů na trhu. A právě tímto směrem se orientuje skupina LAPP od svého začátku. V zázemí naleznete mnoho rozlišných oddělení, které prozrazují, že LAPP není montovna outsourcingovaných částí, ale zdroj vlastních myšlenek a výrobků.

Naše redakce se každoročně účastní technické konference, na které jsou představovány produktové novinky. Letos jsme se dostali s kamerou i do posledních výrobních zákoutí. Ve večerních hodinách jsme se setkali s Lapp Group celého světa! Na štutgarském letišti, v hale pojmenované po Oskaru Lappovi, se sešel nevídaný počet příznivců značky Lapp, aby popřáli Ursule Idě a oslavili firemní výročí.

 

Měli jsme jedinečnou příležitost hovořit se všemi dosavadními představiteli českého Lapp Kabelu. Prvním ředitelem Karlem Krejzou, Alešem Vaicenbacherem (toho času Lapp USA) a současným Michalem Wdowyczynem.

Pokud chcete vidět rozhovory s českými řediteli LAPP a výrobní prostory LAPP GROUP ve Stuttgartu, podívejte se na tento krátký pohled naší kamery ...


TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
LAPP Czech Republic s.r.o. - Bartošova 315, Otrokovice - 573 501 011 - info@lappgroup.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.