Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: 21. ročník konference LIGHT SVĚTLO se uskuteční v září v Brně (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 15.06.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

21. ročník konference LIGHT SVĚTLO se uskuteční v září v Brně


21. ročník konference LIGHT SVĚTLO se uskuteční v září v Brně
Mezinárodní konference LIGHT SVĚTLO 2015 je v pořadí již 21. konference tohoto druhu zaměřená především na problematiku týkající se světelné a osvětlovací techniky v oblasti vědy, výzkumu a praxe. Konference se uskuteční ve dnech 8. až 10. září 2015 v prostorách nově postaveného kampusu Fakulty elektrotechniky a komunikačních technologií Vysokého učení technického v Brně.
Komerční sdělení, ze dne: 15.06.2015



Konference LIGHT SVĚTLO vytváří půdu pro výměnu cenných informací, prostor pro diskuze, navazování kontaktů a společenská setkání pracovníků průmyslu, školství a výzkumných pracovišť.

Termín a místo konání
Konference se uskuteční ve dnech 8. až 10. září 2015 v prostorách nově postaveného kampusu Fakulty elektrotechniky a komunikačních technologií Vysokého učení technického v Brně na adrese Technická 12.


Pro koho je konference určena
Konference je určena pro projektanty, vědecké a akademické pracovníky, architekty, hygieniky, realizátory elektroinstalací, prodejce, investory, provozovatele a správce osvětlení, stejně tak i pro širokou veřejnost se zájmem o oblast světelné techniky.

Konference se tak může zúčastnit prakticky každý zájemce o informace z oboru, přednášející, který chce prezentovat výsledky své práce, nebo vystavovatelé prezentující své výrobky či služby. Účastníkem může být samozřejmě i libovolná doprovázející osoba, jedinou podmínkou je však registrace účastníka a úhrada příslušného konferenčního poplatku.

Jednací jazyky
Pro konferenci byla jako oficiální jednací jazyk stanovena: čeština, slovenština a angličtina (s tlumočením v hlavním sále).

Tematické okruhy
Mezinárodní konference se soustřeďuje na klíčové otázky současné světelné techniky, které vyplývají jak z technických, tak ekonomických potřeb subjektů pracující v této oblosti. Prostor je vyčleněn také výzkumným aktivitám vývojových a školských pracovišť.

Přehled témat:

Kdo konferenci pořádá

Konferenci v tomto roce pořádá Česká společnost pro osvětlování a Vysoké učení technické v Brně, Ústav elektroenergetiky Fakulty elektrotechniky a komunikačních technologií ve spolupráci se Slovenskou svetlotechnickou spoločnosťou.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.