Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Zlatá medaile na Mezinárodním strojírenském veletrhu 2014 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 31.07.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Zlatá medaile na Mezinárodním strojírenském veletrhu 2014


Zlatá medaile na Mezinárodním strojírenském veletrhu 2014
Na Mezinárodním strojírenském veletrhu proběhne i v letošním roce tradiční soutěž Zlatá medaile MSV, kterou vyhlašují Svaz průmyslu a obchodu a Vysoké učení technické. Mezinárodní komise ocení inovativní exponáty, které nejlépe splní kritéria hodnocení. Soutěžící se mohou přihlásit do 19. září 2014. Slavnostní vyhlášení proběhne na společenském večeru v pondělí 29. září 2014.
Komerční sdělení, ze dne: 31.07.2014



Vystavovatelé 56. MSV mají do 19. září možnost přihlásit své exponáty do soutěže Zlatá medaile MSV 2014. Soutěž již nevychází z oborového členění veletrhu, ale budou oceněny inovativní exponáty, které vyhodnotí mezinárodní hodnotitelská komise jako nejlepší. Pro lepší orientaci byly vypracovány doplňkové přílohy, které by Vám měly pomoci definovat kritéria hodnocení pro daný exponát.

Soutěžící mohou uspět v těchto kategoriích:

Komise vyhodnotí nejlepší exponáty na základě těchto kritérií:

A jaké benefity jsou připraveny pro účastníky soutěže?

Přihlášené exponáty budou viditelně označené přímo v expozici na celou dobu konání veletrhů. Nominované exponáty obdrží certifikát, vítězné pak cenu a diplom. Ocenění i nominovaní vystavovatelé tak budou mít možnost využít svého úspěchu již v době největší koncentrace cílových skupin na veletrhu. Slavnostní vyhlášení proběhne na společenském večeru pondělí 29. 9. 2014


Soutěžící navíc získají prezentaci:


Přihlášku do soutěže a podrobnější informace naleznete zde.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Veletrhy Brno, a. s. - Výstaviště 405/1, Brno - 541 151 111 - info@bvv.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.