Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Zeppelin CZ a záložní energetické zdroje (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 8.08.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Zeppelin CZ a záložní energetické zdroje


Zeppelin CZ a záložní energetické zdroje
Firma Zepppelin má dlouhou zajímavou historii. Dříve se v ní dokonce vyráběly vzducholodě. Mezi její sortiment v současnosti patří i energetické systémy. Jejich klíčovým produktem jsou záložní energetické zdroje - dieselgenerátory. Od konkurence, která nabízí tento sortiment, se chce odlišit přidanou hodnotou. Dodává kompletní záložní energocentrum - včetně palivových systémů, vzduchotechniky, zdrojů UPS, rozvaděčů, kapotáže či nadřazených řídících systémů.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 8.08.2016


O historii firmy Zepppelin CZ a její nabídce záložních energetických zdrojů jsme na veletrhu AMPER 2016 hovořili s Karlem Kuchtou.



Krátce o společnosti Zeppelin CZ
Společnost Zeppelin CZ výhradní prodejce stavebních strojů a zařízení Cat pro Českou republiku, dodává na český trh širokou škálu stavebních, zemních, zemědělských a důlních strojů amerického výrobce Caterpillar. Je také dodavatelem komplexních energetických řešení a systémů od stejnojmenného výrobce. Kromě prodejních a servisních služeb se společnost zabývá půjčováním stavebních strojů a malé mechanizace - autorizovaná půjčovna The Cat Rental Store má pobočky na 11 místech České republiky. Ve spolupráci se společností Caterpillar Financial Services ČR zajišťuje zákazníkům komplexní finanční servis, spojený s nákupem strojů a služeb.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.