Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

Electricmarathon St. Petersburg – Monte Carlo přes Hradec Králové


Document Actions
Electricmarathon St. Petersburg – Monte Carlo přes Hradec Králové
Dnes startuje v Petrohradu závod ekologických vozidel. Což je dnešním pohledem především elektromobil. Tato soutěž se traduje již od roku 1930. Zajímavá je skutečnost, že se událost nazývá diplomatickou cestou. Účastní se jí totiž kromě monackého prince Alberta také honorární konzul Monte Carla, kde závod i končí. Tradiční česká část trasy povede přes Hradec Králové, Prahu a Plzeň.
ze dne: 3.06.2014
reklama


Dnes startuje v Petrohradu závod ekologických vozidel. Což je dnešním pohledem především elektromobil. Tato soutěž se traduje již od roku 1930. Zajímavá je skutečnost, že se tato událost nazývá diplomatickou cestou. Účastní se jí totiž kromě monackého prince Alberta také honorární konzul Monte Carla, kde také závod končí. Tradiční česká část trasy povede přes Hradec Králové, Prahu a Plzeň.


Pro zvětšení kliknout

Z Prahy do Plzně, kde se celá akce bude konat v prostorách kulturního historického nádvoří PLZEŇSKÉHO PIVOVARU. Na každém místě akce trvá cca 4 hodiny. Z Plzně stihnou týmy odstartovat závěrečnou večerní etapu téhož dne a to do německého Ambergu, kde den slavnostně zakončí.



Všichni příznivci elektromobilů a ekologických aut jsou zváni, aby se přišli podívat na úchvatné elektromobily, které dnes umí najet na jedno nabití 200 až 500km.

Sledujte www.asep.cz
 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ASEP Asociace elektromobilového průmyslu
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933