Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Z 20. ročníku ELECTRON v Nitře (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 25.07.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Z 20. ročníku ELECTRON v Nitře


Z 20. ročníku ELECTRON v Nitře
Malé nahlédnutí k sousedům na Slovensko ... Pokud je to v našich možnostech, rádi navštěvujeme elektrotechnické události. Vždyť prot se pořádají. Tentokrát se nabízela Nitra. Konal se jubilejní 20. ročník odborné konference při konání tamního Strojírenského veletrhu. Odborné vzdělávání není pouze o vystaveném certifikátu, ale o vědomostech, které mají šanci elektrotechnici na takových událostech získat ...
Miroslav Minařík, ze dne: 25.07.2016



S kamerou jsme se vydali do slovenské Nitry, kde se při konání Strojírenského veletrhu konal již 20. ročník konference ELECTRON. Pořadatelem byla vzdělávací agentura ELEKTRO MANAGEMENT v čele s jednatelkou Petrou Hálovou.

Pro větší náhled kliknout!

ELEKTRO MANAGEMENT je na Slovensku v elektrotechnice přední vzdělávací společností. Pořádá semináře na aktuální problematiku, která zajímá elektrotechniky produktivního věku.

Podívejte se na krátký videospot z této události. Mikrofon jsme namířili i na Petru Hálovou ...



Krátce z činnosti ELEKTRO MANAGEMENT
Společnost sleduje změny v elektrotechnických předpisech a legislativě. Vybírá vhodné lektory, kteří aktuální oblast zpracují do pochopitelného celku a přednáší na různých místech Slovenska. Při těchto událostech mají účastníci možnost nejen poslechu samotné přednášky, ale také možnost krátce prodiskutovat ta nejožehavější témata, která mu nejsou jasná. Samozřejmě na takových událostech se potkávají kolegové z různých konkurenčních firem, což je často jediná možnost v takovém počtu lidí. Pokud chcete vědět více o této společnosti čtěte tento článek nebo sledujte tento videoklip s Petrou Hálovou z AMPERu 2016.


Pro větší náhled kliknout!

ELEKTRO MANAGEMENT je na Slovensku náš verifikační partner.
Pokud chcete mít bezplatně ověřený uživatelský účet odborníka (O co jde?), pak můžete využít kteréhokoliv semináře ELEKTRO MANAGEMENT.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.