Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: WAGO Vás zve na posvícení (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 13.04.2017
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

WAGO Vás zve na posvícení


WAGO Vás zve na posvícení
Automatizace prorůstá do oblasti běžných elektroinstalací stále více. Dnešní moderní dodavatel systémů pro řízení budov si nevystačí se znalostí jediného řešení. Musí znát i ta další, která se na trhu objevují. Cílem letošních jarních seminářů je seznámit účastníky se systémy Lighting Management a Energy Management. Vyberte si nejbližší město a užijte si posvícení!
Komerční sdělení, ze dne: 13.04.2017



Wago pořádá na jaře letošního roku semináře na dvě témata. Řízení osvětlení a měření spotřeb energií.




Lighting Management: V této části se budeme věnovat inovativnímu způsobu řízení osvětlení pomocí modulárního HW a SW konceptu. Zjistíte možnosti úspor plynoucích s řízení osvětlení, naučíte se, jak správně vybrat jednotlivé komponenty z řídicího systému WAGO-I/O-SYSTEM 750 a jak kombinovat řízení osvětlení pomocí sběrnice DALI s ovládáním osvětlení klasickým způsobem Zap./Vyp. Na demonstrátoru se svítidly bude ukázána jednoduchá parametrizace a diagnostika systému přímo přes jeho webový server.
 
Energy Management: Tato část semináře bude zaměřená na modulární HW a SW pro měření, ukládání a zobrazení naměřených energetických dat. Systém umožňuje připojit různorodé výstupy ze zařízení měřících spotřebu (elektrické energie, plynu, vody, tepla/chladu) a také další senzory měřící fyzikální veličiny (např. teplotu), či převedené na unifikované signály (0–10,0/4–20mA). Tímto rozsahem jsou pokryty veškeré měřice/signály používané pro sběr dat v oblasti energií. Systém bude představen v návaznosti na normu ČSN EN 50001. Ukážeme vám, jak jednoduše nastavit systém pomocí integrovaného webového serveru a sbírat naměřené hodnoty v čase do souborů CSV.


Termíny a místa konání:

Místo bude upřesněno týden před konáním semináře.

Registrujte se co nejdříve zde! (klikněte)
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
WAGO Elektro spol. s r.o. - Rozvodova 1116/36, Praha 4 - Modřany - 261 090 143 - info.cz@wago.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.