Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

WAGO: V provedení THR - nové svorky na desky plošných spojů řady 2061


Document Actions
WAGO: V provedení THR - nové svorky na desky plošných spojů řady 2061
Pájení metodou Through-Hole Reflow, ruční pájení nebo pájení na vlně. Svorky na desky plošných spojů řady 2061 jsou od nynějška k dispozici také v provedení vhodném k instalaci do průchozích otvorů se dvěma různými délkami pájecích kontaktů. Provedení s pájecími kontakty o délce 1,5mm je optimalizováno pro metodu THR a v kombinaci s deskou plošných spojů o tloušťce 1,6mm umožňuje oboustranné osazení. Provedení s pájecími kontakty o délce 2,4mm lze díky přesahu kontaktů na spodní straně desky zpracovávat jak metodou THR, tak v rámci pájení na vlně a ručního pájení.
Komerční sdělení, ze dne: 13.07.2015


Dodatečně k zavedeným svorkám na desky plošných spojů SMD řady 2061 nově společnost WAGO na trh uvádí také variantu vhodnou k instalaci do průchozích otvorů se dvěma různými délkami pájecích kontaktů: Provedení s pájecími kontakty o délce 1,5mm je optimalizováno pro metodu THR a v kombinaci s deskou plošných spojů o tloušťce 1,6mm umožňuje oboustranné osazení. Provedení s pájecími kontakty o délce 2,4mm lze díky přesahu kontaktů na spodní straně desky zpracovávat jak metodou THR, tak v rámci pájení na vlně a ručního pájení.

Díky malé konstrukční výšce 5,6mm je řada 2061 THR vhodná zejména pro kompaktní elektronické aplikace, například síťové přípojky osazené na zadní straně nebo na obou stranách desek plošných spojů v síťových zdrojích a ovládacích modulech LED svítidel. Svorky dostupné v bílé a černé barvě podporují vodiče o průřezu v rozsahu 0,5–1,5mm2 (AWG 20–16). Jsou dimenzovány na jmenovitý proud až 17,5A a jmenovité napětí 320V.


Varianty THR se stejně jako svorky na desky plošných spojů SMD dodávají v balení „Tape-and-Reel“, díky čemuž se dají plně integrovat do automatizovaného výrobního procesu. Připojovací technika CAGE CLAMP S umožňuje přímo zapojit jak plné vodiče, tak jemně laněné vodiče s dutinkou; jemně laněné vodiče se připojují pomocí integrovaných ovládacích tlačítek.

„Řada 2061 nabízí díky volitelným variantám SMD a THR vhodné řešení pro každou metodu pájení. Možnost řadového propojení 1- až 3pólových svorek beze ztráty pólu dovoluje realizovat libovolný počet pólů. Zákazníci tak mohou snížit množství variant při skladování a výrobě, a tím i náklady,“ říká Jens Brandhorst, produktový manažer divize Electrical Interconnections společnosti WAGO Kontakttechnik.


POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si o aktuální papírový katalog
produktů WAGO zažádat

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
WAGO Elektro spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Proč RTU? Kdo všechno do Zruče přijel a proč? Kdo je to RTUčkář a co má za znalosti a dovednosti? Jde o jednu z další znalostních profesí, která dnes nachází uplatnění v oblasti obnovitelných zdrojů. Je vaše podnikání spojené s dodávkami energie zpět do sítě? Sledujte krátké povídání s Filipem Cenefelsem, který událost za WAGO připravoval ...
Sledujte exkluzivní rozhovor, ve kterém prozkoumáme technologii RTU značky WAGO používanou především ve fotovoltaických elektrárnách! Prozradíme standardy a certifikace nutné pro bezpečnost a dostupnost energetických dat. Probereme také, jak lze využít cloudové technologie. Dozvíte se, jakou roli hrají systémoví integrátoři při nasazování RTU jednotek a proč je důležité nepodcenit výběr těch ověřených. Zároveň prozradíme, proč zvolit modulární systém WAGO jako platformu pro RTU. Podrobnosti včetně důležitých odkazů naleznete v tomto článku!
Varhany a WAGO? Moc to k sobě na první pohled nesedí ... V Krnově, centru tradičního varhanářství, působí Robert Ponča, odborník na varhany. Když historické varhany v Rudolfinu potřebovaly rekonstrukci, byl Robert na řadě. Pro řízení systému varhan použil technologie WAGO. A rozsáhlou rekonstrukcí obnovil jejich funkčnost. Po dokončení varhany začaly rezonovat s precizností a kvalitou. Robertova práce potvrdila jeho postavení v oboru a pro nás elektrikáře také to, že WAGO není jen Wagosvorka ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933