Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Pokud narazíte na názvy svítidel HALSPOT I LED, HALSPOT II LED, TUNNEL LED nebo třeba FARMER I LED PRO, pak jde o produkty svatobořické dílny! Svatobořice nejsou zrovna průmyslovou oblastí. Ba naopak, tamní oblast proslavuje Svatobořické čevené ...
  • Domnívat se, že v dnešní době, při stále zvyšujícím se počtu technologií, by mohla původní elektroinstalace setrvat v podobě, kterou navrhl někdo v minulosti je utopie! Stačí změna uživatele prostoru a vznikají zcela jiné potřeby. Ano, drobnosti ...

WAGO: Měření teploty na míru


Document Actions
WAGO: Měření teploty na míru
Nemáte k dispozici laptop a potřebujete konfigurovat? Pro čidla RTD a termočlánky jsou od nynějška k dispozici dva nové měřicí převodníky teploty z rodiny Jumpflex, konfigurovatelné jak prostřednictvím softwaru, tak spínači DIP ... Více zde!
Ondřej Dolejš, ze dne: 24.03.2009


Pro čidla RTD a termočlánky jsou od nynějška k dispozici dva nové měřicí převodníky teploty z rodiny Jumpflex, konfigurovatelné jak spínači DIP, tak prostřednictvím softwaru.

To znamená maximální flexibilitu, aniž byste se museli vzdát konfigurace přímo na přístroji v případech, kdy nemáte k dispozici laptop. Výchozí nastavení odpovídají doporučení Namur a lze je dále libovolně obměňovat pomocí softwaru. Patří k nim například možnost nastavení rozsahu měření s přesností na stupně, dob cyklů, kompenzace odporu vedení, inverze signálu atd.


Konfigurace pomocí spínačů DIP a softwaru: měřicí převodníky JUMPFLEX

Pro nové měřicí převodníky je k dispozici rámcová aplikace FDT a ovladač pro zařízení DTM. Komfortním doplňkem zařízení WAGO Frame je takzvaný režim Point-to-Point. Tento režim je pomůckou pro uživatele méně obeznámené s FDT-DTM, který na pozadí plně automaticky provádí potřebná nastavení. Jednodušší už být konfigurace nemůže. Obě zařízení 857-101 a 857-111 doplňují varianty -800 a -810, které lze konfigurovat výhradně spínači DIP. Přístroje jsou již k dispozici.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

WAGO Elektro spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Proč RTU? Kdo všechno do Zruče přijel a proč? Kdo je to RTUčkář a co má za znalosti a dovednosti? Jde o jednu z další znalostních profesí, která dnes nachází uplatnění v oblasti obnovitelných zdrojů. Je vaše podnikání spojené s dodávkami energie zpět do sítě? Sledujte krátké povídání s Filipem Cenefelsem, který událost za WAGO připravoval ...
Sledujte exkluzivní rozhovor, ve kterém prozkoumáme technologii RTU značky WAGO používanou především ve fotovoltaických elektrárnách! Prozradíme standardy a certifikace nutné pro bezpečnost a dostupnost energetických dat. Probereme také, jak lze využít cloudové technologie. Dozvíte se, jakou roli hrají systémoví integrátoři při nasazování RTU jednotek a proč je důležité nepodcenit výběr těch ověřených. Zároveň prozradíme, proč zvolit modulární systém WAGO jako platformu pro RTU. Podrobnosti včetně důležitých odkazů naleznete v tomto článku!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933