Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

WAGO: Golf Tour 2006


Document Actions
WAGO: Golf Tour 2006
Wago opět nezklamalo a pořádalo golfový turnaj pro své přátele ... A tak jsme také přijeli kouknout na staré přátele. Nově jsme vzali sebou i Olgu, aby se dostala do reality našeho prostředí rychleji. A jak jsme předpokládali, nestačila se divit :-)
Alena Minaříková, ze dne: 6.06.2006

Jako obvykle Wago je vyjímkou. Wago se vždy odlišovalo od standardních obchodních metod. Velkou zásluhu má na tom Ivo Vojta, který je pověstný zastánce nestandardních řešení.

Obklopuje se přáteli, kterým se jeho hra líbí a vyhovuje jim. Samozřejmě nikdy není nic ideální, ovšem Wago funguje velmi dobře.

 

Kdo je této společnosti nablízku, pak ví o různých pořádaných akcích. Tauplitz, Zeel am See, Šumava, Valtice a nyní nová akce Wago Golf Tour.

Za toutou akcí stojí další postava v barvách Waga, kterou je Roman Urbaník (URRO service). Toho velmi dobře znají na ostravsku, kde poskytuje služby v dodávkách produktů Wago (Bezšroubové svorky, konektory a elektronické prvky) a U.P.S. (Zdroje nepřetržitého napájení, motorgenerátory).

  

Toto první kolo golfové tour, se konalo na území Beskydského golfového klubu v Ropici mezi Třincem a Českým Těšínem. První kolo obsadila desítka vyvolených golfistů, z nichž nejlepší byli odměněni poháry. Hrálo se systémem na rány s vyrovnáním HCP hřiště a šlo se dvakrát 9 jamek. Na prvním místě se umístil Richard Smolík, na druhém místě Radim Pavlát a na třetím místě Jiří Mikolajek.


Klikni pro větší náhled ...

Pro přátele je zde galerie originálních nezmenšovaných fotografií z greenu a večerní akce. Je potřeba se přihlásit loginem "pritel" a heslo pošle pomocí SMS Roman Urbaník, když mu řeknete.

Tedy Roman Urbaník má telefon 602 738 768

Přihlaste se a pak klikněte sem!

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

WAGO Elektro spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Proč RTU? Kdo všechno do Zruče přijel a proč? Kdo je to RTUčkář a co má za znalosti a dovednosti? Jde o jednu z další znalostních profesí, která dnes nachází uplatnění v oblasti obnovitelných zdrojů. Je vaše podnikání spojené s dodávkami energie zpět do sítě? Sledujte krátké povídání s Filipem Cenefelsem, který událost za WAGO připravoval ...
Sledujte exkluzivní rozhovor, ve kterém prozkoumáme technologii RTU značky WAGO používanou především ve fotovoltaických elektrárnách! Prozradíme standardy a certifikace nutné pro bezpečnost a dostupnost energetických dat. Probereme také, jak lze využít cloudové technologie. Dozvíte se, jakou roli hrají systémoví integrátoři při nasazování RTU jednotek a proč je důležité nepodcenit výběr těch ověřených. Zároveň prozradíme, proč zvolit modulární systém WAGO jako platformu pro RTU. Podrobnosti včetně důležitých odkazů naleznete v tomto článku!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933