Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Domnívat se, že v dnešní době, při stále zvyšujícím se počtu technologií, by mohla původní elektroinstalace setrvat v podobě, kterou navrhl někdo v minulosti je utopie! Stačí změna uživatele prostoru a vznikají zcela jiné potřeby. Ano, drobnosti ...

WAGO: Certifikát IRIS v rekordním čase


Document Actions
WAGO: Certifikát IRIS v rekordním čase
Jako jeden z prvních podniků v oblasti elektrické propojovací techniky / automatizace získala firma WAGO nový mezinárodní drážní standard ... Zavedení nového standardu a úspěšný audit proběhly u firmy WAGO zřetelně rychleji, než bylo plánováno. Více v článku ...
Ondřej Dolejš, ze dne: 7.04.2009


Jako jeden z prvních podniků v oblasti elektrické propojovací techniky / automatizace získala firma WAGO nový mezinárodní drážní standard – certifikaci IRIS.

Standard kvality IRIS (International Railway Industry Standard) byl definován Evropskou asociací železničního průmyslu UNIFE a je srovnatelný se standardem ISO/TS 16949 známým z automobilového průmyslu. Standard IRIS klade důraz zejména na kontrolu a řízení projektů a procesů. Je uznáván a vyžadován všemi velkými výrobci v oblasti železniční techniky. Subdodavatelům v železničním průmyslu, kteří vsadili na produkty WAGO, díky tomu do budoucna odpadají náklady na specifické zákaznické audity a posuzování.


Certifikát IRIS, klíč k mezinárodnímu drážnímu průmyslu pro firmu WAGO Kontakttechnik a její zákazníky.

Zavedení nového standardu a úspěšný audit proběhly u firmy WAGO zřetelně rychleji, než bylo plánováno, neboť interní systém řízení jakosti splňoval již před certifikací mnohem vyšší požadavky, než stanovuje norma DIN EN ISO 9001.

V rámci strategie řízení kvality firmy WAGO představuje úspěšná certifikace IRIS významný krok, jež umožní nabízet hodnotné certifikované produkty a služby jak v drážním průmyslu, tak v jiných oblastech průmyslu a domovní techniky.

 

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

WAGO Elektro spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Proč RTU? Kdo všechno do Zruče přijel a proč? Kdo je to RTUčkář a co má za znalosti a dovednosti? Jde o jednu z další znalostních profesí, která dnes nachází uplatnění v oblasti obnovitelných zdrojů. Je vaše podnikání spojené s dodávkami energie zpět do sítě? Sledujte krátké povídání s Filipem Cenefelsem, který událost za WAGO připravoval ...
Sledujte exkluzivní rozhovor, ve kterém prozkoumáme technologii RTU značky WAGO používanou především ve fotovoltaických elektrárnách! Prozradíme standardy a certifikace nutné pro bezpečnost a dostupnost energetických dat. Probereme také, jak lze využít cloudové technologie. Dozvíte se, jakou roli hrají systémoví integrátoři při nasazování RTU jednotek a proč je důležité nepodcenit výběr těch ověřených. Zároveň prozradíme, proč zvolit modulární systém WAGO jako platformu pro RTU. Podrobnosti včetně důležitých odkazů naleznete v tomto článku!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933