Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

WAGO: 7 let vývoje Systemu Lighting Management


Document Actions
WAGO: 7 let vývoje Systemu Lighting Management
Dnes lze očekávat, že navrhovaná osvětlení v administrativě nebo výrobních prostorách jsou projektantem světelně naddimenzovaná. Je to zcela logický záměr, který bez důmyslného řídícího systému způsobuje zbytečné ztráty. Management osvětlení WAGO je řešení použitelné v nových i rekonstruovaných budovách. Je nezávislý na dalších řídicích systémech v elektroinstalacích použitých. Pokud měníte charakter osvětlených prostor nebo máte potřebu zaznamenávání prosvícené energie, sledujte tento rozhovor ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 31.10.2017


Na brněnském veletrhu jsme ve WAGU zastihli Ondřeje Dolejše jak představoval nový systém komisi soutěže Zlatý Amper. O co šlo?




Textový přepis:

Ondřej Dolejš
Je to Lightning Managment, systém pro řízení osvětlení ve výrobních halách a ve skladech. Je založen na WAGO-I/O-SYSTEM 750 a je tam dodělaná softwarová část, která umožňuje parametrizaci místo programování celého systému přes webové rozhraní.

E: Systém zní dobře a už je to někde použité?
Ondřej Dolejš
Systém byl vyvíjen 7 let pro firmu BMW v Německu, pro řízení jejich výrobných a skladovacích hal, a po 7 letech byl uvolněný úplně pro ostatní zákazníky. Takže v dnešní době je to nasazené u BMW po celém světě.

Samozřejmě ve WAGU je toho až příliš mnoho na to, abychom to stačili dnes reportážní kamerou všechno zachytit, proto sledujte Elektriku.tv nebo Elektriku.cz, kde se dozvíte další podrobnosti.


Přihlášení uživatelé mohou podrobnosti Lighting Management Systemu prohlížet v redakční knihovně zde!







POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o aktuální
papírový katalog WAGO Lighting Management Systemu
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

WAGO Elektro spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Proč RTU? Kdo všechno do Zruče přijel a proč? Kdo je to RTUčkář a co má za znalosti a dovednosti? Jde o jednu z další znalostních profesí, která dnes nachází uplatnění v oblasti obnovitelných zdrojů. Je vaše podnikání spojené s dodávkami energie zpět do sítě? Sledujte krátké povídání s Filipem Cenefelsem, který událost za WAGO připravoval ...
Sledujte exkluzivní rozhovor, ve kterém prozkoumáme technologii RTU značky WAGO používanou především ve fotovoltaických elektrárnách! Prozradíme standardy a certifikace nutné pro bezpečnost a dostupnost energetických dat. Probereme také, jak lze využít cloudové technologie. Dozvíte se, jakou roli hrají systémoví integrátoři při nasazování RTU jednotek a proč je důležité nepodcenit výběr těch ověřených. Zároveň prozradíme, proč zvolit modulární systém WAGO jako platformu pro RTU. Podrobnosti včetně důležitých odkazů naleznete v tomto článku!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933