Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Pokud narazíte na názvy svítidel HALSPOT I LED, HALSPOT II LED, TUNNEL LED nebo třeba FARMER I LED PRO, pak jde o produkty svatobořické dílny! Svatobořice nejsou zrovna průmyslovou oblastí. Ba naopak, tamní oblast proslavuje Svatobořické čevené ...
  • Domnívat se, že v dnešní době, při stále zvyšujícím se počtu technologií, by mohla původní elektroinstalace setrvat v podobě, kterou navrhl někdo v minulosti je utopie! Stačí změna uživatele prostoru a vznikají zcela jiné potřeby. Ano, drobnosti ...

Vystavovatelé z 20 zemí světa se představí na stavebním veletrhu FOR ARCH 2010


Document Actions
Vystavovatelé z 20 zemí světa se představí na stavebním veletrhu FOR ARCH 2010
Velkým lákadlem je pro návštěvníky doprovodný program, ale také soutěž o rodinný dům za 1,2 mil. Kč, novou podlahu či garážová vrata. Letošní ročník významné události ve stavebnictví, veletrhu FOR ARCH, již nyní láká na 760 vystavovatelů a podle odhadů organizátorů se toto číslo ještě navýší do zahájení akce ...
Komerční sdělení, ze dne: 11.09.2010
reklama

Pražský stavební veletrh FOR ARCH hlásí již 760 přihlášených vystavovatelů a to celkem ze 20 zemí světa. Na čisté výstavní ploše 18.044 m2 se tak představí žhavé novinky z oblasti stavebnictví nejen z České republiky, ale také z USA, Indie, Egypta a celé řady evropských zemí jako Francie, Španělsko, Itálie, Německo a další. Velkým lákadlem je pro návštěvníky doprovodný program, ale také soutěž o rodinný dům za 1,2 mil. Kč, novou podlahu či garážová vrata.
Letošní ročník významné události ve stavebnictví, veletrhu FOR ARCH, již nyní láká na 760 vystavovatelů a podle odhadů organizátorů se toto číslo ještě navýší do zahájení akce.

„Těší nás zájem vystavovatelů a očekáváme, že do začátku veletrhu ještě řada dalších svou účast potvrdí. Finální bilance může být okolo 820 vystavovatelů,“ říká Daniel Bartoš, ředitel veletrhu FOR ARCH. „Pro zvýšení atraktivity jsme připravili společně s vystavovateli velmi atraktivní návštěvnické soutěže. Jeden z návštěvníků, který vyplní anketní lístek, může ve slosování získat stavbu rodinného domu “ doplňuje Bartoš další lákadla letošního veletrhu. Chybět nebudou ani odborné přednášky a další doprovodný program.

Ze zahraničí přijedou představit své produkty společnosti z mnoha oborů spojených se stavebním průmyslem, např. výrobci oken a dveří, solárních panelů, stavební techniky, střešních krytin, ale také nízkoenergetických budov. Z těch pro nás vzdálenějších zemí můžeme jmenovat např. egyptskou firmu Universal for home and appliances, která dodává zásobníkové ohřívače vody. V Pražském veletržním areálu v Letňanech spatří návštěvníci také expozice vystavovatelů ze sousedních států, jako je Polsko, Slovensko, Rakousko a Německo. To bude mít na veletrhu hned několik zástupců, např. německou firmu IBC SOLAR, vyrábějící solární elektrárny, či Süd-Fensterwerk GmbH, největšího výrobce oken v Německu a další. Polský stavební průmysl bude reprezentovat např. Stowarzysyenie Side-Cluster, sdružení, které podporuje dřevěné bydlení, dále polský výrobce interiérového a průmyslového skla Dubiel Vitrum zaklad Szklarski či společnost Archon projektující domy apod. Mezi zástupce Slovenské republiky patří mimo jiné firma Slovaktual, jenž je největším zahraničním vystavovatelem a také největší slovenskou firmou v oboru výroby oken. Dále se zde představí slovenská firma Biokamín EU, vyrábějící krby a krbové vložky či společnost Fun Time, která navrhuje a realizuje dětská hřiště.

Vedle atraktivních expozic čeká návštěvníky 21. ročníku FOR ARCH pestrý doprovodný program. Jeho součástí bude také návštěvnická anketa „Přijď a vyhraj dům!“ s možností vyhrát rodinný dům v hodnotě 1.200.000,- Kč od společnosti AAA Thermohouses. Mezi další soutěže, které budou pořádat vystavovatelé v rámci veletrhu patří například: soutěž společnosti TONDACH o střechu v hodnotě 100.000,-Kč nebo společnosti LOMAX o garážová vrata v hodnotě 40.000,-Kč a další.

Doprovodný program nabízí i odbornou konferenci „Dřevěné stavění“, která odráží současnou situaci ve stavebnictví v podobě stoupající poptávky po energeticky úsporných budovách a využívání dřeva. Součástí doprovodného programu bude také ve dnech 21. – 23. září 2010 finále 14. ročníku soutěže stavebních řemesel SUSO. Přehlídka zajímavých prací mladých architektů s názvem Young Architect Award 2010 vyvrcholí 23. září 2010 v Národní technické knihovně v Praze, kde budou vyhlášeny výsledky soutěže.

V rámci 21. ročníku stavebního veletrhu FOR ARCH probíhají:
– 6. veletrh investičních příležitostí a realit - FOR INVEST
– 5. veletrh progresivního stavění ze dřeva – FOR WOOD
– 3. veletrh elektrotechniky, osvětlovací techniky a zabezpečovacích systémů – FOR ELEKTRO
– 1. veletrh vytápění, alternativních zdrojů energie a vzduchotechniky – FOR THERM
– 2. mezinárodní veletrh sportovních staveb, jejich technologií a vybavení – SPORT TECH
– 14. veletrh produktů a služeb pro kraje, města a obce – FOR CITY

Více informací: www.forarch.cz

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 2)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

ABF a.s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Potřebujete vyřešit ochranu před bleskem u dřevěného objektu? Nejste si jistí, zda-li se po hořlavém materiálu, jakým bezesporu dřevo je, dají bezpečně táhnout hromosvodní dráty? Jaká nebezpečí hrozí? Více zde ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933