Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: VYRTYCH: Katalog 2013-2014 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 5.06.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

VYRTYCH: Katalog 2013-2014


VYRTYCH: Katalog 2013-2014
Znáte stavbu, kde by se neuvažovala nějaká svítidla? Možná by se nějaká našla, ovšem převážně jde o nedílnou součást každé elektroinstalace. Podívejte se na recenzi katalogu tradičního českého výrobce, který již splynul s ostatními výrobci v jeden standard. V krátkém přehledu zjistíte jak je katalog proveden a které informace naleznete. Na závěr hodnocení autora a samozřejmě i cílová skupina, kterou bude tento materiál zajímat. Sledujte zde ...
Karel Herma, ze dne: 5.06.2014



Jak říká klasik, katalogů není nikdy dost. Tentokrát mi na stole leží katalog svítidel značky VYRTYCH. Pěkně zhotovená titulka dodává tomuto vydání na kráse. Osobně se o svítidla moc nezajímám, ale pokud vidím pěkný obal, rád se dovnitř podívám.


Pro větší náhled kliknout!


První listování ...
Pokud otočíme na první dvoustranu, narazíme na obrázky novinek pro rok 2013-2014 se stranou, kde je výrobek detailněji rozepsán. Dále se můžeme dočíst, že katalog lze obdržet i v elektronické verzi na CD, kde je součástí balení  také výpočtový program.


Pro větší náhled kliknout!


Na následné stránce ...
narazíme na spoustu obrázků, dlouho jsem rozkódovával oč na těchto listech jde. Po lepším zaostření zjistíme, že jde o obsah, co v katalogu nalezneme. Jednotlivé obrázky mají v pravém horním rohu číslo stránky a jednotlivé kapitoly jsou barevně odlišené. I přes tyto rozdíly mám dojem, že jde o chaotické uspořádání. Ale i přes tento nedostatek se pojďme podívat jaké oblasti v publikaci nalezneme.

Co vše katalog obsahuje ...


Pro větší náhled kliknout!

Co se mi naopak líbí ...
je náhled formátování stran, na tomto obrázku nalezneme popis jednotlivých tabulek a v katalogu  již nemusíme nic hledat. To naopak ostatním katalogům často chybí.

Přeskočíme psaní o historii a vývoji firmy ...
a zadíváme se na to jak jsou jednotlivé produkty popsány. Řekl bych, že jde spíše o stručné základní informace v bodech. Dozvíme se informaci kam se svítidlo hodí, jaký má předřadník, těleso, mřížku nebo jak ho připojit. Nechybí zde ani technické rozkreslení a okótování délek a velikostí.


Pro větší náhled kliknout!


Katalog svým obsahem oslovuje ...
odborníky, lépe řečeno ty, kteří dané problematice rozumí, orientují se ve svítidlech a v odborném popisu si naleznou informace, které potřebují.

Můj závěr ...
V konečném verdiktu bych tento technický sešit ohodnotil slovy "zlatá střední cesta". Na katalogu by bylo rozhodně co vylepšit nebo změnit, ale pokud to vezmeme z druhé strany mince, je zde i spousta užitečných informací.

 

POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o tento aktuální
katalog svítidel VYRTYCH
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
VYRTYCH a.s - Židněves 116, Březno - 326 399 178 - sale@vyrtych.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.