Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Vaše bezpečnostní samolepka do rozvaděče (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 25.09.2008
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Vaše bezpečnostní samolepka do rozvaděče


Vaše bezpečnostní samolepka do rozvaděče
Staráte se o bezpečnost jiných? Chcete aby vás volali zákazníci k opakovaným servisním a kontrolním zásahům? K tomuto účelu existuje stylová samolepka určená pro umístění na místo, kde uživatel pravděpodobně vždy skončí ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 25.09.2008


Dnešní doba zasypává populaci informacemi v takové míře, že se někdy člověk jako běžný spotřebitel ztrácí. V minulosti, v počátcích elektrifikace bylo pro informovanost neodborné veřejnosti uděláno více než v současnosti.

Před léty jsme navrhli vlastní retro plakátek pro Schrack Technik. Ku příležitosti 50. výročí Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně a také 10. výročí vzniku portálu Elektrika.cz vydává redakce malou samolepku stejného motivu, však formátu A6.

Použití:
Elektrotechnik konající odborný servis elektroinstalace vyznačí štípacími kleštěmi rok/měsíc příští revize/kontroly zařízení, do okénka vepíše svůj kontakt (popřípadě obtiskne své razítko). Samolepka se připevní na vnitřní stranu rozvaděčových dveří.

Ukázka použití samolepky po kliknutí!


Proč?
Spotřebitelé se při problémech s elektroinstalací obrací na odborníky uvedené v různých inzertních médiích. Nejen dle názoru redakce je nejlepší se obrátit na odborníka, který ji zná. V takovém případě zákazník i odborník ušetří spoustu času hledáním příčiny. Proto nechť naleznou správný kontakt na správném místě!

Kde a za kolik samolepky pořídit?
Na odborných seminářích a výstavách. Tam obdržíte i bezplatné vzorky.
Samolepky na dobírku redakce sama nezasílá.
Doporučená cena za balení 100ks (z vydané sady 2008)  274,-Kč včetně DPH (230.-Kč bez DPH).

Prodejci:
... E-shop L.P.elektro, ... a další budou upřesněni později.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.