Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: URMET DOMUS: Katalog domovních telefonů a videotelefonů (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 15.07.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

URMET DOMUS: Katalog domovních telefonů a videotelefonů


URMET DOMUS: Katalog domovních telefonů a videotelefonů
Urmet Domus působí na českém trhu již více než deset roků. Podívejme se na katalog, který vyšel právě k této příležitosti. Pokud opravdu jen krátce prolétneme informace podané na křídovém papíře, pak objevíme analogové domovní telefony, speciální systémy, domovní videotelefony, tlačítkové panely, digitální systémy, přímá ovládání elektrických zámků a jiná telefonní zařízení.
Igor Nováček, ze dne: 15.07.2009

Urmet Domus působí na českém trhu působí již více než deset roků. Podívejme se na katalog, který vyšel právě k této příležitosti.

Pokud opravdu jen krátce prolétneme informace podané na křídovém papíře, pak objevíme analogové domovní telefony, speciální systémy, domovní videotelefony, tlačítkové panely, digitální systémy, přímá ovládání elektrických zámků a jiná telefonní zařízení.


Pro větší náhled kliknout!

A protože je značka Urmet skupina dalších výrobců, nalezneme v zadní části i výrobky Grothe. Německá Grothe je výrobcem zařízení pro zvukovou a světelnou signalizaci.


Pro větší náhled kliknout!

Ke krátké recenzi tohoto katalogu jsem usedl po té, co můj přitel, podnikatel v oblasti elektroinstalací, projevoval silnou nelibost s jedním tradičním dodavatelem domovní komunikační techniky.

Urmet Domus se určitě oblibě české technické veřejnosti těší a tak krátce o tomto katalogu:
Zkraje sešitu objevíte symbolicky rozkreslené systémy zapojení. Neobsahuje typická popsaná řešení, ovšem pokud jste technik, tak poskytované informace dostatečně pomáhají ke správnému výběru a návrhu. Na straně 31 jsou ukázány rozdílné designy, které svou přízeň našli mezi mými přáteli, jež jsem v této souvislosti oslovoval.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.