Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Z plesu Elkasu na japonském skútru! (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 11.03.2002
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Z plesu Elkasu na japonském skútru!


ples_elk_skut.jpg
V pátek se na Žofíně opět losovalo! Tentokrát díky OEZ Letohrad mohla dáma odjet na japonském skútru. Tedy samozřejmě v případě, že by neměla večerní šaty. O co vlastně šlo?
Miroslav Minařík, ze dne: 11.03.2002

V pátek kolem 20. hodiny začal ples elektrotechnického velkoobchodu Elkas. Ing. Karel Kukla přivítal své zákazníky, dodavatele a spolupracovníky, k příležitosti desátého výročí působnosti velkoobchodu Elkas.

Na této významné společenské akci byly k zastižení osobnosti elektrotechnického průmyslu. I přes to, že ve v běžném pracovním životě mnozí z účastněných jsou vzájemnými konkurenty, zde na plese byly "zbraně odloženy" a našla se chvilka k neformální výměně názorů.

Domnívat se, že ples není vhodným místem na řešení pracovních problémů je opravdu pošetilé. Právě zde v mnohých hloučcích se vášnivě debatovalo o strukturách, systémech, způsobech....

I v elektrotechnice máme celebrity, které zůstávají skryty před zraky koncových elektrotechniků! A věřte, jsou to lidé neobyčejní, ale za slupkou neobyčejnosti se schovává smrtelník, který chybuje jako my a třeba mu také chutná knedlo, vepřo, zelo jako nám.

Kdo byl tedy k zastižení?

Do sálu jsem vstoupil s Ing.Vojtou (Wago) a první pohled padl na Ing.Štěpána (Moeller) a pan Kučeru. Nepřehlédnutelný Ing.Dudáš (Saltek). Zakladatel Hager Electro v ČR Bohumil Tyc a obchodní ředitel Ing.Jindra. Ing.Bauer z Weidmuelleru. K zastižení z obchodníků byl např. Jiří Rožníček (Elkas), Janusz Brzyśko (Schneider), bratři Karbanové (El-Insta), p.Kuták (EPM) a další...

 

Samozřejmě jako loni byla i letos zajímavá závěrečná tombola. Výhry věnovaly firmy OEZ Letohrad, Schneider Electric, Saltek, Hager Electro, N.G. Elektro a další. Ovšem zřejmě nejzajímavější a nejpraktičtější výhrou se stal japonský skútr, který elegantní výherkyni předal šéf OEZ Letohrad Ing.Toman osobně. 

Na poslední fotografii vidíte vpravo generální ředitele Schneider Electric CZ Teda Campbella, jak předává vyhlídkový let nad Prahou.

Takže pro ty nezúčastněné. Pokud je pro váš byznys taková společenská akce důležitá, vězte, že zde jste chybět neměli! Například Policie, byť chybí všude tam, kde se dějí křivdy, zde nechyběla. Řidiče vozidla vyjíždějících ze Žofína (vyjma taxi) podrobila dechové zkoušce.

 
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ELKAS spol.s r.o. - Na Maninách 17a, Praha 7 - 266 712 650 - elkas@elkas.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.