Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

Trubko STORY #3: FFKu-Smart net


Document Actions
Trubko STORY #3: FFKu-Smart net
Tato trubka slouží k vedení a ochraně ovládacích a sdělovacích vedení. Její vnitřní stěna je vyrobena tak, aby zatahování vedení bylo snadné a kabel se cestou nezachytával v ohybech. Při těchto aplikacích je nutné zvolit správný typ trubky, protože jinak se může kabel špatně instalovat a následná ochrana vedení nemusí být dostačující.
Pavel Heřmanský, ze dne: 29.05.2013


FFKu-Smart net je ohebná plastová trubka z polyolefinu, nešířící plamen v barvě modrofialové RAL 4005. Dvojitá stěna zajišťuje vnitřní hladkou vrstvu s vysokou kluznou schopností.



Použití:
Datová trubka  se používá pro snadné zatahování a sunutí vedení, je ideální pro inteligentní sítě a měření, vedení v chytrých domech, propojování ovládacích prvků a skříní. Výhodou je střední mechanická pevnost v tlaku.

Zvláštní charakteristika:
Datová trubka je dvoustěnná, uvnitř hladká s vysokou kluznou schopností, malý rádius ohybu usnadní a zlepší zatahování při instalaci. Zatahování a sunutí vedení je velice usnadněno, oproti klasickým jednoplášťovým trubkám, kdy kabel nebo vodič se může zadírat o hrany.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o více informací
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
FRAENKISCHE CZ s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933