Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Trubko STORY #1: FFKu-ReMo click


Document Actions
Trubko STORY #1: FFKu-ReMo click
Dnes se na trhu vyskytuje velké množství trubek a husích krků pro elektroinstalace. FRAENKISCHE přidává ke klasickým vlastnostem chrániček vždy ještě něco speciálního. FFKu-ReMo click nemá klasický kulatý tvar, ale je na dvou místech po obvodu zploštělá. Tyto rovné strany slouží pro zacvaknutí do plastového držáku, který lze jednoduše přilepit na zeď. Fixace je tak velice rychlá a kde se tohoto způsobu nejčastěji využívá?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 28.06.2013

FFKu-ReMo click je ohebná plastová Highspeed-trubka z polyolefinu s vysoce kluznou vnitřní vrstvou a patentovanou konstrukcí pro snadnou a spolehlivou montáž na ReMo click lištu. Se zvýšenou pevností v tlaku 500 N/5cm, nešířící plamen a v modré signální barvě (RAL 5005), je to absolutní špička na trhu.


Použití
FFKU-ReMo click je vyvinutá speciálně pro renovaci, sanaci a modernizaci. Předností je jednoduchost při realizaci nových infrastruktur pro elektrické instalace a komunikační sítě. Tato možnost se nabízí obzvlášť při provádění zateplení fasády (omítky) domu.

Zvláštní charakteristika
Jednoduchá a rychlá instalace na vnějším stěny budov. V tomto případě je FFKU-ReMo click integrovaný (včleněný)  mezi vnější stěnu a nový zateplovací systém. Jde o jednoduchou a rychlou montáž.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
FRAENKISCHE CZ s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933