Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

Trubko STORY #5: Plochá multimediální trubka


Document Actions
Trubko STORY #5: Plochá multimediální trubka
Plochá plastová trubka pro multimediální kabeláž od společnosti FRAENKISCHE je určená pro instalaci pod omítku. Díky své malé šířce se dá zabudovat do příčky, zapotřebí je přitom montážní hloubka jen asi 6 centimetrů. Trubka slouží k propojení mezi přístroji - videem, satelitem a televizí. Kabely a konektory, které jsou trubkou protažené, se dají i po letech pohodlně vyměnit. Trubku ocení každý, kdo má rád kolem přístrojů elektricky čisto, po instalaci nejsou nikde vidět žádné zbytečné kabely.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 2.11.2015


Plochou trubku pro multimediální kabely nám na  Elfetex Festu v Plzni představil zástupce společnosti FRAENKISCHE Pavel Heřmanský.



Krátce o společnosti FRAENKISCHE
FRAENKISCHE je inovativní rodinná firma, která zaujímá vedoucí postavení v oblasti vývoje, výroby a prodeje plastových trubek, inspekčních šachet a systémových komponentů z umělých hmot a nabízí řešení pro pozemní stavitelství a inženýrské sítě, sanitární rozvody, potrubí k instalaci topení a vedení plynu a další systémy jak pro průmyslové aplikace, tak pro automobilový průmysl. V současnosti společnost zaměstnává přibližně 2700 spolupracovníků po celém světě, z toho více než 650 v české pobočce v Okříškách.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o aktuální
papírový katalog
produktů FRAENKISCHE
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

FRAENKISCHE CZ s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933