Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Třetí generace programu pro oceňování montážních prací OCEP


Document Actions
Třetí generace programu pro oceňování montážních prací OCEP
Rozpočty elektromontáží, nabídkové ceny, fakturace, sklady, objednávkový systém materiálu, zpracování mezd a rozbory zakázek. To vše nabízí program OCEP, který má za sebou již 24 let vývoje. Aktuální III. generace programu byla zcela přepracována v moderním vývojovém prostředí tak, aby vyhověla novým požadavkům, které přináší doba, legislativa a nové technologie. Na AMPERu 2014 nás s programem podrobněji seznámil Jiří Čermoch ze společnosti SELPO.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 16.03.2015
reklama


Program OCEP je konstruován jako univerzální rozpočtový program. K dispozici je verze pro montáže v oboru elektro a montáže vody, topení a plynu. Do programu lze uživatelsky importovat ceníky dalších profesí, které je možné navzájem libovolně kombinovat a rozpočtovat tak jakoukoliv činnost. Vše je uživatelsky otevřené, takže lze nejen importovat a ručně pořizovat nové položky a ceníky, ale i upravovat stávající a tvořit si tak vstupní data pro další cenové kalkulace. Jaké novinky přinesla III. generace tohoto programu, se dozvíte v rozhovoru s Jiřím Čermochem.



Krátce o firmě SELPO
Hlavní činností firmy SELPO je vývoj a distribuce programu OCEP. Jedná se o komplexní nástroj na tvorbu cenových nabídek a kalkulací v montážních oborech ELEKTRO a VODA-TOPENÍ-PLYN.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT


FIREMNÍ TIPY
Kam se v budovách vyvíjí uplatnění vysokorychlostních dat optickými vlákny? Příchod elektroinstalačních podomítkových trubek Fraenkische se zabudovaným optickým vláknem se datoval dřív než známost standardů datových přenosů Industry 4.0. Trubky s označením FFKuS DATALIGHT se v českých e-shopech objevují, ale na běžných stavbách určitě ne. Jde o speciálku, říkají dataři, v běžném obydlí stačí spotřebiteli Wi-Fi. Jiná situace může ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933