Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Trendy ve výrobě transformátorů (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 28.01.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Trendy ve výrobě transformátorů


Trendy ve výrobě transformátorů
Transformátory se vyráběly již před profesorem Křižíkem a budou se vyrábět i do budoucna. Během let prošly řadou inovací: optimalizací magnetického obvodu či zavedením bezodpadové technologie. V současnosti probíhá optimalizace teploty transformátoru, použitého materiálu, vodiče i kvality magnetického obvodu. Jak probíhá výroba transformátorů ve firmě Tronic, která se jejich výrobě věnuje již více jak 20 let?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 28.01.2016


O výrobě transformátorů jsme hovořili s jednatelem firmy Tronic Jiřím Valentou.


Krátce o firmě Tronic

Firma Tronic je dlouholetým výrobcem vinutých dílů pro elektrotechniku a elektroniku. Byla založena v roce 1991 a z původní malé rodinné firmy bez zaměstnanců s provozovnou ve sklepních prostorech v Praze-Nuslích se postupem času stala firma zaměstnávající okolo 50 zaměstnanců v moderních prostorech v průmyslové zóně v Praze Horních Počernicích. Disponuje i vlastním vývojovým pracovištěm, kde se vyvíjí jednak výrobní technika, tak i speciální elektronika na základě poptávky zákazníků. S transformátory firmy Tronic se můžete setkat od roku 1991 jak v drobné elektronice, tak i ve velkých dopravních prostředcích.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.