Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: TR INSTRUMENTS: Katalog měřicích přístrojů s novinkou (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 2.06.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

TR INSTRUMENTS: Katalog měřicích přístrojů s novinkou


TR INSTRUMENTS: Katalog měřicích přístrojů s novinkou
Novinka! Čtyřpólová impulsní metoda se simulací výboje blesku! O tom, že měřicí přístroje obklopují elektrotechnický obor, není pochyb. Proto se také často setkáváme s mnohými dodavateli na seminářích a výstavách. Značka TR instruments letos nechyběla na jarním semináři v Prušánkách. Z početných informací vybíráme MRU-200 přístroj pro měření zemního odporu a rezistivity.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 2.06.2009

O tom, že měřicí přístroje obklopují elektrotechnický obor, není pochyb. Proto se také často setkáváme s mnohými dodavateli na seminářích a výstavách. Značka TR instruments letos nechyběla na jarním semináři v Prušánkách.

Z početných informací vybíráme MRU-200 přístroj pro měření zemního odporu a rezistivity.

Tento přístroj sdružuje tyto metody měření:

Co vše naleznete v nabídce dodávaných přístrojů?

Tento technický sešit slouží samozřejmě pro technické seznámení s oblastmi, které společnost TR instruments dodává na trh.

Provozní přístroje
Přenosné měřicí přístroje pro měření elektrických i neelektrických veličin pro náročné provozní aplikace. Odolná konstrukce, možnost napájení z baterií. Přístroje a testery určené pro dlouhodobé testování na výrobních linkách i v malosériové výrobě.

Laboratorní a vědecké přístroje
Stolní přístroje pro použití ve vývojových laboratořích, zkušebnách, pro výuku a speciální aplikace.

Telekomunikační měřicí technika
Kompletní sortiment přístrojů pro pevné i bezdrátové sítě, od testovacích laboratoří až po monitorování přenosových technologií v provozu.

GNSS a speciální přijímače
Přijímače a simulátory satelitních signálů pro systémy přesného času a kmitočtu. Testování navigačních systémů, komunikační přijímače WINRADIO. Systémy radiového dohledu, synchronizační systémy.

Testery audio-video-TV
Přístroje pro elektroakustiku, testování AD/DA převodníků. Měření kvality TV signálů, testování TV přijímačů a monitorů ve výrobě a servisu.

Dataloggery a měřicí ústředny
Vícekanálové měřicí systémy pro sběr a záznam technologických veličin v laboratoři i ve výrobě, zapisovače rychlých dějů pro aplikace v energetice a při testování dopravních prostředků.

Radiomodemy a telemetrie
Zařízení pro radiový přenos signálů a dat, pro monitorování a řízení ve výrobě, vodárenství, skladech i v historických objektech. Radiová technologie pro bezlicenční pásma, 433, 450 a 870 MHz, Wi-Fi a GSM.


TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.