Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

To nejlepší z TECO mezi spotřebiteli v lednu 2017


Document Actions
To nejlepší z TECO mezi spotřebiteli v lednu 2017
Kromě ryze odborných B2B veletrhů se pořádají také odborně zaměřené výstavy pro koncové spotřebitele. Na ostravské INFOTHERMě 2017 se účastnila svou malou expozicí i společnost TECO s ukázkou řízení budovy systémem Foxtrot. Co návštěvníky z této oblasti nejvíce zajímalo, jsme se zeptali Petra Ovčáčka ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 19.04.2017

Naše kamera se objevuje na různých událostech. Letos jsme si nenechali ujít populární událost na Černé louce zaměřenou na vytápění  a úspory. Mezi kotly, taškami, těsnícími a izolačními materiály byla návštěvníky obsypaná také společnost Teco. Ve své expozici předváděla princip fungování systému Foxtrot při řízení funkcí běžného rodinného domu.




Petr Ovčáček
Opravdu to "gro" jsou zákazníci, kteří chtějí řídit topení, komfortně, po zónách s dálkovým přístupem, ale letos vidím velký zájem o řízení fotovoltaických elektráren, dobíjení elektromobilů atd. To, co jsme ještě nedávno technicky uměli, ale bylo ve fázi, kdy o tom psali novináři, tak dnes už jsou konkrétní zákazníci, kteří to potřebují vyřešit.

Elektrika.tv
Co se týká elektromobilů, vysoká škola Bánská zde prezentovala systém, kdy elektromobil pomáhá zásobovat energií budovu v ostrovním provozu právě rozvaděčem TECO.

Tadeusz Sikora
Prezentujeme spojení elektromobilu Nissan Lief právě s rozvaděčem, který dodala firma TECO, rozvaděč je schopen vybíjet elektromobil.

Elektrika.tv
A jak celý systém tedy funguje?

Tadeusz Sikora
Domácnost, která je odpojena z elektrické sítě, má svůj zdroj energie ve formě fotovoltaiky, má tam svoje baterie, svoje měniče, tak aby baterie nemusely mít velkou kapacitu a být drahé, tak část energie, část té kapacity můžeme získat právě z elektromobilu.

Elektrika.tv
Pokud vám unikly novinky z oblasti smart grid v ostrovním provoze a systému foxtrot, doporučujeme navštívit školení TECO, nebo některou z dalších výstav.



POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o papírové provedení
katalogu systémové instalace Foxtrot od TECO
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Teco a.s .
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933