Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

Termokamera s rozlišením 1024x768 pixelů


Document Actions
Termokamera s rozlišením 1024x768 pixelů
Vysoké rozlišení 1024x768 pixelů a ergonomie kovového housingu se stupněm krytí IP54. Takovými parametry se může pochlubit termokamera InfraTec VarioCam HD head, která je průkopníkem v oblasti nechlazených bolometrů s čipem 1024x768 pixelů. Termokamera má pokročilé měřící funkce a uživateli tak nabízí profesionální přístup k vědeckým, vývojovým a průmyslovým aplikacím. Kde se kamera uplatní? To nám prozradil Jan Sova ze společnosti Workswell.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 26.02.2015
reklama

Automobilový průmysl, vstupní a výstupní procesní kontrola či testování materiálů - termokamera s vysokým rozlišením 1024x768 pixelů se uplatní v mnoha oblastech. Více nám o tom na AMPERu 2014 prozradil Jan Sova.



Krátce o společnosti Workswell
Společnost Workswell je technologickou, vývojovou a obchodní společností působící na českém a slovenském trhu se sídlem v Praze a pobočkou v Rožnově pod Radhoštěm a Žilině. Jedním z hlavních cílů společnosti je rozvoj a aplikace nových trendů v oblasti bezkontaktního měření teploty pomocí termografických kamer, jejich dodávky do odvětví průmyslu, stavebnictví, potravinářství, chemického průmyslu, bezpečnostních technologií a také jejich integrace do průmyslových procesů jako prvku vstupně-výstupní kontroly. Společnost Workswell zastupuje několik světových výrobců termografických kamer, které dodává na český a slovenský trh. Participuje při výrobě a návrhu nových produktů a spolupracuje při vývoji softwarových řešení na míru.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT


FIREMNÍ TIPY
V přednášce na konferenci SOLID Team se Miroslav Záloha ze SUIP zmínil také o nutnosti a významu technické dokumentace při revizích. Přestože jsou běžné argumenty o ztrátě nebo zastarání dokumentace, zdůraznil, že legislativa, vládní nařízení a provozní bezpečnostní předpisy, jasně stanovují povinnost udržování a aktualizace technické dokumentace. Připomněl význam dokumentace pro správné provedení revize. Hlavním bodem bylo, že revizní technik musí nejen ... Více sledujte zde!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933