Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Teco, Smart City a novinky v Foxtrotu (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 22.06.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Teco, Smart City a novinky v Foxtrotu


Teco, Smart City a novinky v Foxtrotu
Jedním z témat veletrhu AMPER 2016 bylo Smart City. Jedná se o koncept inteligentního města, který se snaží maximálně využít moderních technologií pro zvýšení kvality života ve městě. A firma Teco měla k této problematice co říct. Má za sebou dodávky pro zařízení pro provozní informace (ZPI) pro řidiče v Praze či pro chytré zastávky na Barrandovské trati.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 22.06.2016



O Smart City a novinkách v Foxtrotu jsme hovořili s obchodním ředitelem společnosti Teco Jaromírem Klabanem.



Krátce o společnosti Teco
Společnost Teco je přední český výrobce průmyslových řídicích systémů kategorie PLC, které jsou vyvíjeny, vyráběny a testovány podle mezinárodních standardů řady IEC EN 61131.  Kvalita výrobků a výrobní postupy jsou od roku 1996 certifikované podle mezinárodního standardu EN ISO 9001:1994 a od roku 2002 podle EN ISO 9001:2000. Orientaci na mezinárodní technické standardy podtrhuje Teco svým členstvím v organizaci PLCopen, která má za cíl rozvíjet a prosazovat do života normu IEC 61131-3. Teco má pro vývoj PLC a dalších automatizačních systémů k dispozici vlastní výrobní a vývojové kapacity a trvale zajišťuje školení a výcvik svých HW a SW techniků a vývojových inženýrů.


POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o bezplatné zaslání
aktuálního papírového katalogu Tecomat Foxtrot
NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Teco a.s . - Havlíčkova 260, Kolín - 321 737 611 - klaban@tecomat.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.