Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: TA#5.2 OUT OF CAMERA Jiřího Vlka (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 18.01.2018
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

TA#5.2 OUT OF CAMERA Jiřího Vlka


TA#5.2 OUT OF CAMERA Jiřího Vlka
Je tady leden 2018 a teď je připraveno vydání OUT OF CAMERA Jiřího Vlka. Dozvíte se, jaká je skutečná odpověď na otázku, kdo tě dokáže nejvíce rozčílit? Jaká je povinná výbava Tesly? Kdy chce jít Jiří Vlk do důchodu? Nechybí ani přednáška co se věku týče a nakonec necháme všechny vydělat těžký milióny. Připoutejte se, právě startuje OUT OF CAMERA.
Karel Herma, ze dne: 18.01.2018



Je tady leden 2018. Doufám, že jste do nového roku vykročili správnou nohou. Kapucu na hlavě samozřejmě nemám proto, abych vypadal jako Eminem, ale protože je mi sakramentská zima. Začíná OUT OF CAMERA Jirky Vlka a hned v úvodu tu máme jedno skvělé doporučení do nového roku.




Jiří Vlk
Robert Kiyosaki píše, že si nesmíme, když se nám něco takhle líbí, nikdy říct „nemůžu si to dovolit“, ale začít si pokládat otázku jak si to můžu dovolit, protože když si řeknu „nemohu si to dovolit“, nebo si to nedovolím, protože je to drahé, tak automaticky ukládám mozek k spánku a vypíná se. Kdežto když řeknu „jak si to mohu dovolit?“ začíná hledat možnosti, jak se k tomu dopracuji.

Jakou hudbu Jirka Vlk poslouchá, to už jsme se ptali minule. Dneska tu ale máme drobné upřesnění.
Jiří Vlk
Vybírám si písničky, které mají motivační pozitivní texty.

Takže je pro tebe důležitý text nebo posloucháš i beztextové melodie?
Jiří Vlk
Když jsem byl v mladém věku a začal se zabývat myšlením apod., tak jsem poslouchal písničky podle hudby, člověk si to zpívá a když si člověk uvědomil, tak je to třeba hit, ale má šílený text. To co my říkáme, to co vyznáváme, se nám realizuje v životě, takže když se přistihneme, že si zpíváme negativní písničku, i když má nádhernou hudbu, tak se nám to kolikrát i odráží v našem myšlení. Já jsem si pak začal dávat záležet na tom, aby texty, které si třeba broukám, byly pozitivní.

Teď dobře poslouchejte přátelé. Prozradíme vám skutečnou odpověď na otázku, kdo dokáže Jirku Vlka nejvíc rozčílit. Nebo co ho zaručeně naštve.
Jiří Vlk
Moje manželka je hrdá, že je občas jedna z mála lidí, nebo možná jediná, kdo mě dokáže vytočit.

Teď se dotkneme povinné výbavy tesly S Jirky Vlka. Pokud hádáte, že povinná výbava jsou kilometry a kilometry kabelů tak to určitě, ale máme tu drobnost, kterou v autě jen tak nikdo z vás nevozí.
Jiří Vlk
Já vozím v autě koloběžku. Pro mě jako známého elektromobilistu je image jezdit na elektrické koloběžce. Protože sedím hodně v autě, najezdím asi 110 tisíc km za rok s elektromobilem, tak potřebuji pohyb, potřebuji se hýbat. Sezení  v autě mě docela brzdí. Proto vozím manuální koloběžku a okolí se často diví, proč vozím manuální koloběžku, proč si nepořídím elektrickou.

Když už jsme u Tesly, pojďme se podívat, proč elektroaut má Jirka Vlk doma tolik.

Jiří Vlk
Tesly se dají pronajímat pro různé firemní akce, večírky, zážitkové jízdy apod. děláme přednášky na téma elektromobilita, obnovitelné zdroje, současnost, historie, vývoj do roku 2050.

V rubrice rychlé otázky, rychlé odpovědi jsme museli Jirkovu odpověď, co se týče věku trošku zkrátit. Trošku víc. A teď si ji dáme celou.
Jiří Vlk
Mám tři odpovědi. Jedna je, která se mi líbí, kterou mě inspiroval pohádkový dědeček, když jsem byl malý a díval jsem se na pohádky. Když mi bylo 300 let, tak jsem to přestal počítat. Druhá odpověď je tedy skutečný věk, ten je 46. Třetí odpověď je, protože se zabývám zdravým životním stylem a inspirovala mě knížka čerstvý ovocný zeleninový šťávy, kde autor se dožil 117 let, tak ona říká neslavím silvestry, narozeniny, svátky. Když se mě někdo zeptá kolik je vám let, říkám jsem věku prostý.

A na závěr pojďme vydělat pořádné dolary.
Jiří Vlk:
Kdo chcete, tak se můžete přihlásit, můžeme začít dělat s Teslama a drinkama XS párty a vyděláte velké peníze.



Z lednového TALK ABOUT je to všechno, samozřejmě zůstaňte nám věrni, sledujte další díly a další seriály Elektrika.tv a já už utíkám dovnitř, protože je mi píp píp zima. Mějte se fajn, čau.


Další videa s Jirkou Vlkem můžete sledovat ZDE!
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.