Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

TA#1.2 Out of camera Jana Fraňka


Document Actions
TA#1.2 Out of camera Jana Fraňka
Druhá část prvního dílu Talk About je tady. Jde o odpovědi, které se nevešly do hlavního dílu. Dozvíte se, jak Jan Franěk vybírá značku nářadí a co opravdu na výrobcích nesnáší. Jak je to skutečně s Honzovou dovolenou, nebo jak vnímá práci o víkendech. Doufáme, že jste dobře naladěni na výroky mimo hlavní díl. Začíná OUT OF CAMERA Jana Fraňka ...
Karel Herma, ze dne: 21.09.2017
reklama


Doufám, že jste dobře naladěni na výroky mimo hlavní díl. Začíná OUT OF CAMERA Honzy Fraňka.



Kde skutečně vznikl název FRAJA? Všimněte si, že je tam krátké A nikoli dlouhé.
Jan Franěk
Napadlo mě to asi v souvislosti s různýma rozhovorama i tady na Elektrice, kdy jsem chtěl zkusit svou firmu někam posunout a povídali jsme si, že nějaké logo, název firmy, že to patří k věci.

Výběr správné značky nářadí u Honzy Fraňka je zdlouhavý proces, co ale bytostně nesnáší?

Jan Franěk
Když mám třeba značku, která je ověřená, už u mě přežila nějaký pátek, tak do ní jdu samozřejmě znovu. Půjčím si od někoho nářadí, zkusím jak se drží v ruce, jak se s ním pracuje, zeptám se jak jsou spokojení a podle toho se rozhoduji. Vždycky se snažím vybrat slušné nářadí. Nemám rád jak se v OBI kupuje bourací kladivo, pak ho 3x vrací, reklamují. Na to nemám čas, já potřebuji, aby bylo funkční.

Pokud budete chtít po Honzovi práci mimo pracovní dobu nebo nedej bože o víkendu, chraň vás Bůh! Za dob králů byste za to přišli o hlavu.
Jan Franěk
Práce po pracovní době, mám jasně stanovenou pracovní dobu, tak je za příplatek a v neděli to samé. Čím dál tím víc se mi do toho nechce. Ani za příplatek.

A co jsme ještě neprozradili? Jak je to skutečně s Honzovou dovolenou, myslely jste si, že člověk jen pracuje a maká?
Jan Franěk
Pár dní dovolené mít budu, pojedeme se podívat asi na Slovensko, těším se na to hodně. Myslím si, že takhle to mají všichni živnostníci a podnikatelé, každá dovolená znamená o to víc pracovat před dovolenou, dohnat resty, ukončit nějaké věci a pak se třeba celý týden klepat, co se všechno stalo v práci a až se vrátím, jestli všechno bude v pohodě.

To je z dílu za oponou neboli out of kamera všechno,
nezapomeňte sledovat další díly

a také další seriály na elektrika.tv a těším se opět příště.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 5)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933