Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Oceněné svítidlo High Bay LED400 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 11.04.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Oceněné svítidlo High Bay LED400


Oceněné svítidlo High Bay LED400
Na 22. ročníku brněnského veletrhu AMPER bylo v soutěži ZLATÝ AMPER oceněno svítidlo High Bay LED400 Čestným uznáním. Kam je toto svítidlo určeno? Jaký má příkon a jaký je jeho výkon? Jakým čipem je osazeno? Svítidlo má v základním provedení symetrickou fotometrickou plochu svítivosti s vyzařovací charakteristikou +-38°, jíž je dosaženo pomocí hliníkového reflektoru, který může být na přání vybaven čelním ochranným sklem s těsněním. Více čtěte v tomto článku ...
Komerční sdělení, ze dne: 11.04.2014



Svítidlo High Bay LED400 S je určeno především pro osvětlení skladových a výrobních prostor. Zajistí úsporné a rovnoměrné osvětlení s dobrým barevným podáním. Světelný tok svítidla o celkovém příkonu 330W odpovídá světelnému toku metalhalogenidové výbojky 400W (celkový příkon takového svítidla s předřadníkem je cca 480W).


Pro větší náhled kliknout!

Svítidlo má v základním provedení symetrickou fotometrickou plochu svítivosti s vyzařovací charakteristikou +-38°, jíž je dosaženo pomocí hliníkového reflektoru, který může být na přání vybaven čelním ochranným sklem s těsněním. Svítidlo je osazeno LED typ MK-R od firmy Cree. Ztrátové teplo z plošného spoje je do tělesa svítidla odvedeno pomocí měděných tepelných trubic.

Těleso svítidla je tvořeno hliníkovým taženým profilem s bohatým žebrováním, tvar profilu je dokončen CNC frézováním. Povrch žeber je upraven tak, aby bylo dosaženo za všech provozních podmínek teploty přechodu LED do 80°C. Nepřekročení této teploty zaručuje dosažení deklarované životnosti svítidla nejméně 75 000 hodin.

Svítidlo je určeno k zavěšení, proto je na svrchní straně vybaveno závěsným okem. Pro připojení je vybaveno kabelem o délce 0,5 m, který je ukončen konektorem s krytím IP68, součástí dodávky je i jeho protikus. Díky tomu je připojení svítidla mimořádně jednoduché a nevyžaduje otevírání krytu s napájecí elektronikou.

Pro větší náhled kliknout!

Napájení svítidla zajišťuje spínaný zdroj s vysokou účinností, vybaveným aktivním korektorem účiníku (active Power Factor Controller). Spínaný napájecí zdroj je umístěn v samostatném krytu s krytím IP67 a jeho součástky jsou zvoleny tak, aby jeho projektovaná střední doba života byla výrazně vyšší než životnost svítidla.

Na LED poskytujeme v souladu s podmínkami výrobce (Cree) záruku 5 let bez omezení doby svícení.

TECHNICKÉ PARAMETRY:
  ROZMĚRY: Svítidlo má největší průměr 480 mm a vysoké je 630 mm.
  PŘEDNOSTI:

 

 

POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o aktuální papírový
katalog osvětlovacích prvků Osvětlení Černoch

NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.