Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Svařování je výnosné zaměstnání ... (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 22.09.2007
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Svařování je výnosné zaměstnání ...


Svařování je výnosné zaměstnání ...
... i v Číně. Svářečů, obzvlášť dobrých mnoho není. Nedivme se některým kuriózním situacím, ke kterým dochází pokud je někdo v tísni ... Zasmějeme se tomu především tehdy, když si nedovedeme představit sami sebe v podobné situaci ..
Jiří Macháček, ze dne: 22.09.2007

Svářeč je stále žádané řemeslo. Svářeče si lze spojit s dělníkem v továrně ale častěji na montážích, kde svařuje kovové konstrukce nebo třeba pouze armování.

Z laického pohledu je práce svářeče často nedoceněná snad především proto, že neodborník často netuší jak má vypadat dobrý svár. A tak z informací o tomto oboru zná opravdu málo.

Ale přiznejme si, co bychom dělali sami, pokud bychom žili v tamních podmínkách a snažili se vydělat peníze? Z našeho pohledu jde o kuriózní případ. Z pohledu dělníka o operativní řešení při zajištění vlastního zdraví.

Zda-li pak si také fotí někdo nás ...
Třeba naše bezdomovce konající inspekce v popelnicích, nebo třeba ukrajinské dělníky na našich stavbách? Jejich životní podmínky v těchto případech také katastrofální ...

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.