Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SRVO: Podzimní setkání 2010, přednášky a sborník (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 19.11.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SRVO: Podzimní setkání 2010, přednášky a sborník


SRVO: Podzimní setkání 2010, přednášky a sborník
Na tomto pravidelném setkání příznivců veřejného osvětlení byla stěžejní dvě zajímavá témata. Použití LED zdrojů a jejich náhrady za konvenční zdroje světla a vyhodnocení měření rušivého osvětlení nad Libereckým krajem. Podívejte se na rozhovory s hlavními osobnostmi této události ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 19.11.2010

 

Komunitní setkání mají vždy své kouzlo. Skupiny technicky zaměřených přednášejících vytváří často velmi zajímavý program, který svou hodnotou přitahuje mnohé posluchače.

Bylo tomu i letos na podzimním setkání. Jednotlivé přednášky byly nastaveny na příjemných cca 20 minut, což bylo opravdu dostačující k vypovězení hlavní myšlenky. Až zde jsme pochopili dlouhodobé maratonní přednášky některých "uspavačů hadů", protože zde to byl pravý opak..

První den se téma točilo kolem LED zdrojů. Naše tušení různých o některých obchodnících (jejich trapných technických sdělení o rovnocenné náhradě klasické světelného zdroje za jeho LED zdroj) jsme si potvrdili právě na přednáškách zde. Přednášející uvedli základní aspekty při výběru a navržení LED zdrojů ve svítidlech, které jsme měli osazené doposud například žárovkami.


Pro větší náhled kliknout!

Druhý den přišlo tolik očekávané vyhodnocení výsledků měření nad Libereckým krajem. Že nešlo o "amatérskou hurá akci", přesvědčili protagonisté propracovanou konstrukcí výzkumu. Již výčet zúčastněných kapacit na tomto měření dal "punc" předloženým výsledkům.

Ve výše uvedeném videospotu jste mohli vyslechnout základní informace. Pokud chcete bližší podrobnosti, máte možnost objednání sborníku přednášek a během následujícího měsíce shlédnout námi připravované sestřihy jednotlivých přednášejících.

Jedním z mediálních partnerů SRVO je časopis SVĚTLO a tento portál bude možná také. Již nyní mohou verifikovaní odborníci diskutovat v nově filtrované skupině zaměřené na osvětlovací techniku zde ...

 

POKUD VÁS ZAJÍMÁ SBORNÍK
SRVO 2010,

můžete jej objednat (cena není známá, poptejte ve formuláři) níže uvedeným odkazem!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
SRVO Společnost pro rozvoj veřejného osvětlení, o. s. - Pod Vysílačkou 1387, Praha 5 - - predseda@srvo.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.