Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

Společnosti Danfoss a Vacon spojily své síly


Document Actions
Společnosti Danfoss a Vacon spojily své síly
Na začátku roku 2015 se celosvětový výrobce měničů frekvence Vacon stal součástí divize Drives společnosti Danfoss. Vznikl tak druhý největší hráč na poli měničů frekvence nízkého napětí pro střídavé motory na celém světě. O tom, jak toto spojení funguje a co přineslo zákazníkům, jsme hovořili s country managerem divize Drives pro Českou a Slovenskou republiku Tomášem Dubou.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 20.02.2017
reklama

Poslechněte si celý rozhovor z veletrhu AMPER 2016.



Krátce o divizi Danfoss Drives
Danfoss Drives je unikátní v tom, že se stoprocentně zaměřuje na vývoj, výrobu a dodávky frekvenčních měničů. S jejím portfoliem kvalitních produktů optimalizovaných pro jednotlivé aplikace maximalizujete výkon procesů, šetříte energii a minimalizujete emise. Po úspěšném spojení dvou velikánů v oboru – společností Danfoss a Vacon – může divize nabídnout 68 let zkušeností a 5.000 lidí, kteří se specializují na řízení motorů ve všech průmyslových oblastech a aplikacích po celém světě. Výrobní závody a výzkumná a vývojová centra Danfoss Drives najdete v Číně, Dánsku, Finsku, Německu, Indii, Itálii a USA. S přibližně 1.000 výzkumných a vývojových inženýrů je společností, která určuje trendy v rozvoji technologií. Dokáže posouvat hranice inovace a tím posilovat konkurenceschopnost zákazníků.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933