Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Požadavky na projektovou dokumentaci elektro (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 27.11.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Požadavky na projektovou dokumentaci elektro


Požadavky na projektovou dokumentaci elektro
Co všechno musí obsahovat projektová dokumentace elektro a jak se člení? Jaké zákony, vyhlášky a technické normy stanovují požadavky na dokumentaci? Co všechno patří do dokumentace pro stavební povolení, a co by se v ní naopak objevit nemělo? K čemu slouží realizační dokumentace? A jaké požadavky kladou technické normy na nouzové osvětlení, uzemnění nebo bezpečnostní zdroje? To se dozvíte v přednášce projektanta Jana Hlavatého v tomto článku s videoklipem.
J Lhava, ze dne: 27.11.2014


Pro obsah projektových dokumentací existují jasná pravidla. Sledujte přednášku projektanta elektro Jana Hlavatého. Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.


Krátce o SOLID team Olomouc ...
Vydává odborné publikace Elektro v praxi a materiál pro přípravu ke zkouškám z vyhlášky 50/1978 Sb. Školí a vzdělává pracovníky profese elektro dle vyhl. 50/1978 Sb., školí pro přípravu ke zkouškám RT skupiny E4A - revize elektrického ručního nářadí, spotřebičů, z obsluhy měřících přístrojů a měření elektrických veličin. Pořádá přípravná školení revizních techniků skupiny E2A - revize elektrických zařízení do 1000V a hromosvodů. Pořádá odborné semináře elektrotechniků v dopravě - trakce, lanové dráhy, kolejová vozidla, sdělovací a zabezpečovací zařízení, konference elektrotechniků. Radí v oblasti energetiky a elektrotechniky.

Více o SOLID team Olomouc zde ...
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.