Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SOLID: Katalog měřicích přístrojů FLUKE (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 2.12.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SOLID: Katalog měřicích přístrojů FLUKE


Zabýváte se měřením elektrické energie? Pak je vám k dispozici katalog americké značky Fluke. V tomto vydání naleznete i třífázový záznamník elektrické energie 1730, přesný kalibrátor proudové smyčky 709, přesný tlakový kalibrátor 721, testery napětí a spojitosti, nové infračervené teploměry, měřič počtu částic a další novinky. Katalog je v pevné vazbě, barevném tisku a s podstatnými informacemi pro každého technika.
Miroslav Minařík, ze dne: 2.12.2014



"Kéž by mělo FLUKE v Česku vlastní zastoupení," slýchávám pravidelně již několik let. Americkou nadnárodní společnost FLUKE Corporation vlastní ještě větší americký kolos Danaher Corporation. Pokud se dobře podíváme na šíři produkce a oborů, pak musíme uznat, že český trh je "obchodním mikrobem".

Možná namítnete, jak si to může v dnešní době dovolit?
Pokud existuje funkční byznys model, pak je to v pořádku. Česká republika si vystačí se svými prodejci a reklamní agenturou. Technickou podporu zajišťují prodejci, servis zajišťuje opět jeden z distributorů.

A propagaci?
Všichni a nikdo, respektive katalog tiskne evropská dceřiná Fluke Europe B.V. v Holandsku.


Provedení katalogu

Na téměř 150 stranách lesklého tenčího a barevného papíru nalezneme pěkně přehledně a úsporně všechny potřebné katalogové údaje. K dispozici je fotografie přístroje s případnými dalšími detaily (např. různé stavy obrazovek). Pod nadpisem přístroje nalezneme popis určení, toho, co nabízí a samozřejmě technickou tabulku parametrů. Katalog má lepenou vazbu s lakovanou obálkou větší gramáže. Konstrukce určitě odolá i v dílenském prostředí.



Co v tomto katalogu nalezneme?





Pro koho je katalog určen
Mohl bych uvést jednoduše pro všechny odborníky, kteří potřebují měřit. Ale asi bych to viděl konkrétně na revizní techniky na prvním místě a následuje obrovská skupina různých profesí, která zajišťuje přesné výstupy produktů a služeb. Katalog obsahuje dostatek informací, aby se v něm vyznal i průměrný technik. Pokud jeho znalosti nebo představivost nepostačí k pochopení funkcí přístrojů, může se dotázat kteréhokoliv blízkého prodejce.

Můj závěr
I přes podivnou obchodní kostru na českém trhu, kdy nikdo nejeví zájem investovat do propagace značky své prostředky, je nutno dodat, že FLUKE se profiluje jako značka kvalitních měřicích přístrojů.


POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o bezplatné zaslání
papírového katalogu FLUKE

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Solid Team s.r.o. - Holická 140/70, Olomouc - 585 243 683 - solidteam@solidteam.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.