Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...

Sloučení obchodních společností Zumtobel a Thorn


Document Actions
Sloučení obchodních společností Zumtobel a Thorn
V polovině uplynulého roku došlo ke sloučení obchodních společností Zumtobel a Thorn do nové struktury. Cílem sloučení značek je vznik jednoho z nejvýznamnějších hráčů na poli osvětlovací techniky v CEE regionu. Ve čtvrtek 12. března 2015 se v restaurantu Bavorská v Brně konala k tomuto významnému milníku obou společností společenská akce, na které nechyběla ani naše kamera.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 24.04.2015

V březnu jsme s kamerou zavítali na oslavy Zumtobel Group v Brně. Proslov ke spojení dvou značek měl na akci Petr Motýl, Country manager Lighting Brands CZ/SK, který má odpovědnost za prodej napříč značkami a všemi obchodními kanály. Akce se nesla v odlehčeném duchu. Její součástí byl i koncert kapely DIZZY.



Nově vzniklou organizaci řídí Rudolf Staricky, Managing Director s celkovou odpovědností za země v oblasti CEE mezi něž patří Česká a Slovenská republika, Polsko, Chorvatsko, Srbsko, Rumunsko, Bulharsko, Makedonie, Bosna a Hercegovina.

V rámci nové struktury se budou i nadále rozvíjet obě dvě značky s jasným vymezením jejich postavení na trhu. Portfolia i služby obou se budou rozvíjet vzájemně a koordinovaně tak, aby nedocházelo k jejich překrývání. Cílem nové organizace je připravit pro své partnery a zákazníky komplexnější nabídku než doposud.

V České a Slovenské republice bude Zumtobel i Thorn provádět svou činnost prostřednictvím společnosti ZG Lighting Czech Republic a ZG Lighting Slovakia.

Krátce o společnosti Thorn Lighting
Thorn Lighting, součást skupiny Zumtobel Group, je předním dodavatelem vnitřního, venkovního a sportovního osvětlení s tržbami přes 1.100m €. Má obchodní zastoupení ve 23 zemích, vyváží do více než 70 zemí světa a má 13 výrobních závodů + 10 míst pro výrobu komponentů. Zaměstnává přes 7.000 zaměstnanců.

Krátce o společnosti Zumtobel

Společnost Zumtobel je součástí Zumtobel Group a je předním mezinárodním výrobcem a dodavatelem komplexních řešení profesionálních interiérových i venkovních systémů osvětlení budov. Společnost Zumtobel vyvíjí již více než 50 let inovační a individuální řešení osvětlení splňující nejvyšší ergonomické, ekonomické a ekologické požadavky s vyšší estetickou přidanou hodnotou. Z mezinárodního hlediska je společnost Zumtobel pro zákazníky zastoupena prostřednictvím vlastní prodejní sítě ve 23 zemích a formou obchodního zastoupení v dalších více než 50 zemích.

Katalogy osvětlovacích možností
Obě značky doposud vydávaly technické i designové katalogy v jednotlivých titulech. Zda budou v budoucnu vydávat technické tiskoviny výhradně pod značnou Zumtobel Group se nechme překvapit.

  Pro větší náhled klikněte!


POKUD PRACUJETE V OBLASTI OSVĚTLOVACÍ TECHNIKY,
můžete si nechat zaslat vybrané aktuální
katalogy Zumtobel Group

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ


FIREMNÍ TIPY
Katalog renomovaného výrobce designových svítidel Thorn poskytuje technické veřejnosti přehledový katalog svítidel. Jaké typy svítidel a co lze od této tiskoviny očekávat se dozvíte zde ...
Seznamte se s řadou úsporných přisazených svítidel, které jsou určeny do exteriérů i interiéru. Thorn představuje v dekorativní variantě Twist Lock. Krátké seznámení....
Elegantní manažerské svítidlo direct-indirect.
Petra Dvořáková už se jmenuje jinak!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933