Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SI# Jaká je elektrotechnická historie Jaromíra Klabana? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 18.11.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SI# Jaká je elektrotechnická historie Jaromíra Klabana?


SI# Jaká je elektrotechnická historie Jaromíra Klabana?
Co o sobě prozradil Jaromír Klaban? Jakými školami prošel? Jak se dostal k oboru a co ho vedlo do společnosti TECO? Odpovědi se dozvíte v tomto článku o autorech seriálu SI# systémových instalací.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 18.11.2016



Jaromír Klaban jako obchodní ředitel je člověk na svém místě. Konec konců i sám přiznává, že ten jeho hlavní vesmír je právě ten technický. Poslechněte si, co o sobě říká.





Od základní školy to nevezmu, ale na gymnáziu jsem si v jednom časopise přečetl, že si můžu postavit zesilovač. Zkusil jsem to, nasměrovalo mě to na elektriku do Poděbrad. Za to místo, kde jsem tady, může ženská, protože v Poděbradech jsem do dneška a nejbližší zajímavá firma v okolí byla Tesla, takže jsem nastoupil jako konstruktér, protože jsem spíš tím technikem.

Na zlomu 89/90 jsem říkal, nejsem tak dobrý konstruktér, znám to tak pasivně, tak půjdu do obchodu a tam jsem do dneška. Je to o tom, že prosazuji české hlavy, konkrétně svých kolegů, protože je to silný mozkový trust a stojí za to, aby to co dělají se šířilo dál do světa. Stále jsem tím technikem duší a je to často i vidět.

Sklouzávám do technických vysvětlení.



Více videozáznamů s
Jaromírem Klabanem

naleznete zde!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Teco a.s . - Havlíčkova 260, Kolín - 321 737 611 - klaban@tecomat.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.