Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SI# Jak se dostal Jaromír Pávek k elektrotechnice? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 13.01.2017
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SI# Jak se dostal Jaromír Pávek k elektrotechnice?


SI# Jak se dostal Jaromír Pávek k elektrotechnice?
Jak dlouho se Jaromír Pávek pohybuje v systémových instalacích? Co jej dělá odborníkem v pravém slova smyslu? Poslechněte si další díl o autorech seriálu systémových instalací.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 13.01.2017



Jaromír Pávek patří do skupiny lidí, kteří svou prací žijí. Pokud mu zavolám s technickým problémem systémových instalací, pak vždy mohu počítat s konkrétním řešením. A jak se Jaromír objevil v tomto oboru?


Přečtěte si přepis tohoto rozhovoru zde ...

Jaromír Pávek:
Ve firmě EATON, dříve MOELLER jsem začal pracovat už někdy od roku 1999. Bylo to na pozici produktový manažer, technický pracovník instalačních přístrojů. A když přišel můj vedoucí a řekl mi, že mám před sebou novou výzvu, stát se odborníkem v něčem novém, co ještě trh nezná. Tak jsem tuto výzvu v roce 2000 přijal.

Je fakt, že nikdo nevěděl o jaký sortiment, zboží, výrobu se jedná. Jestli to budou prvky pro osvětlení, pro topení, rolety, takže jsme nevěděli jestli sháníme světelného technika, nebo slaboproudaře, nebo silnoproudař. Takže vlastně to, co jsem si vzal za své a v roce 2001 přinesl na trh firmě MOELLER systém NICOBUSS, sběrnicový systém, který jsme prodávali do konce minulého roku. Od roku 2002 jsem si nainstaloval první elektroinstalaci a to do svého domu, abych zjistil kvality systému xComfort. A v roce 2003 jsme tento systém uvedli v České republice na trh. Takže mohu říct, že odborníkem v této části chytrých instalací jsem už relativně hodně dlouho, pokud se mohu pochlubit tou 15 letou praxí.

Proč si myslím, že jsem odborníkem? Protože denně řeším problémy zákazníků, nové požadavky, nové funkce a ty předávám i do vývoje a snažím se nové funkce, to co by skutečně bylo zajímavé, přinést do života. Jezdím na stavby, školím technickou veřejnost. Ročně pořádáme cca 20-25 jednodenním i dvoudenním školení. Mám na starost veškerou komunikaci, kontroluji projekt, projektuji. Takže si myslím, že xComfort mě naplňuje a mám ho i jako koníčka.


Více videozáznamů s
Jaromírem Pávkem
naleznete zde!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.