Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...

SEZ: Premiéra bezšroubové 16A třífázové vidlice na ELOSYSu 2009


Document Actions
SEZ: Premiéra bezšroubové 16A třífázové vidlice na ELOSYSu 2009
Novinka společnosti SEZ - bezšroubová řada LEADER PLUS - byla poprvé na trhu SR představena letos na veletrhu ELOSYS. Tato produktová řada přináší atributy moderního řešení, vycházejícího z požadavkům uživatelů i trhu ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 27.11.2009
reklama

Vedoucí marketingu společnosti SEZ a.s. Josef Šafr nám na veletrhu ELOSYS 2009 představil novou sérii bezšroubových třífázových průmyslových vidlic a zásuvek. Nás konkrétně zaujala 16A vidlice této řady. Jde totiž o produkt, který splňuje atributy moderního systému, přizpůsobeného přáním uživatelů.


Jedná se o řadu LEADER PLUS, jejíž základ vychází z typu LEADER, u kterého je však ještě použito běžného šroubového uchycení vodičů. U této nové tomu tak už není, protože společnost SEZ neusnula takříkajíc na vavřínech, ale snaží se držet krok s dobou a nároky trhu. Způsob řešení vidlic této série je totiž adekvátní odpovědí na připomínky trhu a splňuje požadavky uživatelů na jednoduchost a účelnou efektivitu.

Montáž vidlice byla zjednodušena. Což spolu s bezšroubovým uchycením vodičů, které je řešené užitím pružinového spojení, přináší výraznou úsporu času. Dalším plusem je koncepce kabelové průchodky a taktéž přehledné barevné označení pro správné zapojení všech žil vodičů. Přínosným atributem je i menší velikost. Například ve srovnání se standardními vidlicemi SEZ řady TWIGGI byla výška snížena o 25mm. Tím se usnadní manipulace a zároveň zlepší možnosti skladovatelnosti. Podle mého, jde o velmi zajímavý produkt s atraktivní cenou, který se jistě brzy dostane do popředí zájmu nejen u profesionálů.



 

Pravidelný sobotní přehled novinek a bonusů
z celého portálu Elektrika získáte přihlášením

 

 

TEXT Z OBLASTÍ


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933