Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SEZ: Katalog spojovacích prvků a nářadí ERKO (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 16.03.2017
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SEZ: Katalog spojovacích prvků a nářadí ERKO


SEZ: Katalog spojovacích prvků a nářadí ERKO
Máte montážní dílnu? Vyrábíte rozvaděče? Lisujete kabelová oka? Podívejte se na krátkou recenzi českého katalogu polského výrobce praktického dílenského nářadí. Pro rychlou orientaci určitě využijete šedých symbolů na vnějších částech stránek. Na každé z nich nalezneme tři, čtyři produkty. Za viditelným názvem je stručne a jasně popsáno k čemu položka slouží. Pokud je vhodné, nechybí tabulka, kótovaný náčrtek či popisky u fotografie ...
Jiří Macháček, ze dne: 16.03.2017



Kolega mi přinesl tento sympatický katalog, abych udělal pro Elektriku.cz recenzi, že se mu obsah velice líbí. Musím přiznat, že jde o pěkné nářadí ...

Pro větší náhled kliknout!

Tedy po pořádku. ERKO je polská značka, u nás ve výhradním zastoupení SEZ-CZ ve Žďáře nad Sázavou. Český katalog je patrně práce žďárských pracovníků.

Provedení katalogu
Na cca 95 stranách lakovaného papíru s barevným potiskem a obálkou, jejíž hřbet se mi nepodařilo tak snadno vylomit, nalezneme dost informací k výběru z pestrého a praktického sortimentu.


Pro větší náhled kliknout!
Podání informací
Pro rychlou orientaci využijete šedých symbolů na vnějších částech stránek. Na každé z nich nalezneme tři, čtyři produkty. Za viditelným názvem je stručně a jasně popsáno k čemu položka slouží. Pokud je vhodné, nechybí tabulka, kótovaný náčrtek či popisky u fotografie.


Pro větší náhled kliknout!

Obsah katalogu
je opravdu zajímavý. Jde o nářadí a související materiál.




Pro větší náhled kliknout!

Můj pohled
Nejen mé sympatie získává označení pro kabelové nůžky jako "stříhací nářadí", nikoliv řezací, resp. kabelový řezák, což je nesmyslem.
Přehnané reklamní superlativy, které se používat v oblasti B2B určitě nemají. Pokud chybí kvalifikovaný marketing, jaká je pak výroba? Přičemž záměrné špatné označování technických prvků do katalogu nepatří. Ochranná známka na vnitřní šestihran zněla iNbus, nikoliv iMbus. Takovým provedením a technickými nepřesnostmi některých z úředníků se deklasuje celá propagace značky na úroveň neznalý startup.
Víceméně provedení katalogu je v rukou českých obchodníků a to nemá kvalitou polského zboží co dělat.

Můj závěr
Pokud odsuneme všechny mé subjektivní pohledy na detaily, pak máme před sebou katalog, který osloví výrobní firmy. Jaké budete mít zkušenosti vy, se rád dozvím z níže uvedené diskuse.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
SEZ-CZ s.r.o. - Jihlavská 2512/34, Žďár nad Sázavou - - sez@sez-cz.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.