Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Setkání Clusters v lednu 2014 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 17.01.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Setkání Clusters v lednu 2014


Setkání Clusters v lednu 2014
Tradiční setkání přátel Elektriky.cz v Brně. Chystáte se 28. ledna do Brna? Pak pamatujte, že bude na obvyklém místě a v obvyklý čas sraz kamarádů z diskusí. Tedy Cluster. Toto setkání bude krátké posezení u piva a večeře, protože hlavní akce Clusteru se odehraje až na jaře. Potkáte kamarády, dozvíte se několik nových informací. Můžete pomoci svým názorem vytvořit veřejný obrázek o přátelích z Clusteru. Zván je každý, kdo ...
Alena Minaříková, Miroslav Minařík, ze dne: 17.01.2014



V posledním lednovém týdnu, v předvečer Celostátního setkání elektrotechniků se opět koná malý sraz kamarádů z Clusteru. Bude opět v restauraci Za Kapličkou (zde)

28. ledna v čase od 18:00

Jak jsme již psali v loňském roce, hlavním klubáckým srazem bude Elektrická spojka v květnu. Tato událost se koná tradičně v  předvečer dvoudenního školení týmu L. P. Elektro. Proto ten, kdo bude v Brně nebo ten, kdo v Brně či okolí bydlí, má šanci se potkat s ostatními.



Dobrá šance někomu poděkovat, vynadat mu nebo si třeba ujasnit mylné domněnky.

Co prozradíme tentokrát my?
Kdo přibyl mezi děvčaty v týmu redakce. Něco o vyhledávání v informačních zdrojích, a také co se chystá na AMPER 2014. A ještě jedna důležitá činnost! Mirek tvoří něco o Clusterácích. Nikdo ještě neví jak to bude nakonec vypadat, ale podle toho co prozradil, je nač se těšit. Potřebuje k tomu ovšem osobně potkat hodně Clusteráků.



Pokud se budete chtít zeptat na organizační info, koukněte do níže uvedeného diskusního vlákna nebo mi zavolejte na telefon 773 123 103. Kdo přijde včas, stihne večeři! :-)

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Elektrika.info s.r.o. - Novolíšenská 8a, Brno - +420 773 123 100 - redakce@elektrika.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.