Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SET: Vzdělávání elektrotechniků v Olomouci (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 14.01.2007
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SET: Vzdělávání elektrotechniků v Olomouci


SET: Vzdělávání elektrotechniků v Olomouci
Vzdělávání na cílovou skupinu posluchačů, jako jsou elektromontéři nebo revizní technici nebo projektanti. Školení bývá doplňováno i proškolením místních pracovních bezpečnostních postupů a pravidel na pracovištích. Termíny pro širokou veřejnost vyhlašujeme a realizujeme minimálně 2 x za měsíc. Pořádáme kurzy vedoucí k proškolení jak z teorie tak z z praktického měření při revizích nářadí spotřebičů, dále pak kurzy zaměřené na měření elektrických veličin pro elektrotechniky a to jak z pohledu elektrikáře, tak i z pohledu revizního technika.
Petr Létal, ze dne: 14.01.2007

Ve školícím a vzdělávacím centru Solid Team s.r.o. se věnujeme vzdělávání elektrotechniků, projektantů, vědeckých pracovníků a učitelů podle vyhlášky 50/1978 Sb. již od roku 1994. Snažíme se Vám elektrotechnikům podávat aktuální informace z celé elektrotechnické problematiky.

Naše kurzy vždy zaměřujeme na cílovou skupinu posluchačů, jako jsou elektromontéři nebo revizní technici nebo projektanti. Snažíme se o to, aby podávané informace na našich školeních byly jasné, srozumitelné a názorné. V současné době provádíme pravidelné školení jako uvedeno vyhláškou ČUBP a ČBÚ č. 50/1978 Sb. v minimálním rozsahu jedno celodenní školení popřípadě dvoudenního a následnou zkoušku po minimální týdenní proluce na studium rozsah je vždy rozdělen dle kvalifikačních stupňů posluchačů, což je od § 4, 5, 6, 7, 8, až po 10 a 11 vyhlášky 50/1978 Sb..

Pro vlastní potřebu vydáváme, dnes už i na veřejnosti známé publikace, ELEKTRO v PRAXI díl.1 – 8. pro pracovníky všech profesí elektro. Školení bývá doplňováno i proškolením místních pracovních bezpečnostních postupů a pravidel na pracovištích. Díky kvalifikovaným externistům umíme proškolit elektrikáře všech profesí.

Termíny pro širokou veřejnost vyhlašujeme a realizujeme minimálně 2 x za měsíc v sídle společnosti Solid Team na ulici Březinově 7 v Olomouci s celkovou kapacitou 25 účastníků na jeden kurz. Pro střední a velké organizace nabízíme individuální termíny v místě jejich podnikání po celé Moravě. Školení mohou být rozšířena o tématiku slaboproudu, hromosvodů, vysokého napětí, výbuchů, projekce a konstrukce elektro, pracovních strojů či jiného konkrétního požadavku.

Dále pořádáme tématická školení podporující celoživotní vzdělávání a také obnovování znalostí v elektrotechnice. Pořádáme kurzy vedoucí k proškolení jak z teorie tak z z praktického měření při revizích nářadí spotřebičů, dále pak kurzy zaměřené na měření elektrických veličin pro elektrotechniky a to jak z pohledu elektrikáře, tak i z pohledu revizního technika.

V poslední době je velmi aktuální tématika zabývající se ochranou před bleskem dle „nového“ souboru norem ČSN EN 60 305, i na toto téma dnes pořádáme školení a to vždy se zaměřením buď ne elektrikáře, či revizního technika nebo projektanta.
Všechny kurzy jsou vždy doplněny praktickými zkušenostmi a popřípadě praktickými ukázkami, což považujeme za názorný způsob pochopení tématu.

Dvakrát do roka a to na jaře a na podzim pořádáme konference elektrotechniků, kde se snažíme pozvat přední osobnosti, které všem přítomným přednášejí aktuální změny jak v legislativě, tak i v technických normách. Tyto akce mají dnes dlouholetou tradici a velkou oblibu mezi elektrotechniky všech profesí.

Více na www.solidteam.cz

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Solid Team s.r.o. - Holická 140/70, Olomouc - 585 243 683 - solidteam@solidteam.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.