Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

Co nového ve Schracku? (červen 2002)


Document Actions
Článek
Společnost Schrack Energietechnik spol. s r. o. známe jako firmu dodávající komponenty pro silnoproudé rozvody. Ovšem.... !
Igor Nováček, ze dne: 13.06.2002
reklama

Od letošního jara se začala věnovat i dodávkám komponentů pro strukturovanou kabeláž. V jejím sortimentu jsou komponenty předních světových výrobců jako jsou například : Telegärtner, Nexans Essential, Belden, Pirelli, Brand Rex, Leoni, Molex, Tritón, Lexel a dalších.

Mile překvapila na veletrhu Ampér 2002, kdy ve své expozici představila zcela nové datové rozvaděče Gremini®Octagon. Jedná se o konstrukčně unikátní řešení,které nabízí daleko větší využití prostoru rozvaděče. Skříň je vybavena otočným vnitřním 19" rámem s možností využití 4 montážních úrovní a také možnost údržby a dodatečné montáže bez nutnosti demontovat zabudovaná zařízení. Konstrukčně je zajištěno otáčení rámu o 180o napravo a nalevo. Rozvaděč je možno těsně postavit ke stěně nebo do řady dalších skříní. Zvláště aktivní prvky je možno obsluhovat bez nutnosti demontáže. Je zajištěn i přístup k velice těžkým komponentům, s nimiž byl problém při použití výklopného rámu, neboť skříň byly jednostranně přetěžována a docházelo k jejím deformacím a docházelo ke změně stability, což někdy mělo za následek, že se skříň převrátila.

Základna je o rozměrech 800 x 800 mm s "oříznutými" rohy. Rohy skříně je možno využít pro montáž ventilačních systémů. V nabídce jsou rozvaděče ve velikostech 27, 32, 37 a 42 U. Skříň je vybavena dostatečně velkými prostupy pro přívodní a odchozí kabely. Použité materiály v tloušťkách od 1,5 až 5 mm zajišťují rozvaděči dostatečnou tuhost i při vysokém vybavení. Dveře jsou opatřeny třemi skleněnými panely, které zabezpečují dostatečný průhled dovnitř. Jsou vyrobeny z kouřového bezpečnostního kaleného skla o tloušťce 4 mm.
Kdo nevyužil šanci vidět tento rozvaděč na veletrzích Cebit v Hannoveru nebo na veletrhu Ampér v Praze, má možnost jej vidět na prodejním středisku v Brně na Kulkově ulici č. 4.
Bližší informace o nabídce komponentů strukturované kabeláže obdržíte na všech prodejních střediscích Schrack Energietechnik.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Schrack Technik spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
V současné době platí povinnost nechat certifikovat každý rozvaděč, ať už se jedná o malou rozvodnici s jedním modulem nebo velký průmyslový rozvaděč. Neustálým bodem diskuzí mezi odbornou veřejností je pak spor o této povinnosti u malých domovních rozvaděčů, které se prakticky skládají z již certifikovaných komponentů. Přeptali jsme se tedy přímo konkrétních řemeslníků, jaký je jejich názor ...
Společnost Schrack je známá nejenom svým sortimentem, ale také jako pořadatel nejrůznějších promo akcí pro své zákazníky. Záběr je opravdu široký, a tak zatímco klidnější povahy s dětmi se mohou zúčastnit dětských dnů, ti adrenalinově závislí mají na výběr od jízdy na raftu, přes horská kola, lanové centrum, fotbalové turnaje až třeba po vodní lyžování. A na podzim je čas na Schrackiádu …
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933