Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SCHRACK: Katalog záložních zdrojů UPS 2016 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 20.07.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SCHRACK: Katalog záložních zdrojů UPS 2016


SCHRACK: Katalog záložních zdrojů UPS 2016
Záložní zdroje? Proč ne off-linové, on-linové? Zálohujete nějaká zařízení? Určitě své PC. Existují dokonce televizní maniaci, kteří zálohují svůj televizor včetně celé trasy vstupního signálu. Ale technik záložní zdroje uvažuje spíš na různé technologie ať se týká EPS, EZS nebo třeba malých domácích automatizací, či přímo systémových instalací. Podívejte se na krátkou recenzi katalogu renomovaného dodavatele ...
Miroslav Minařík, ze dne: 20.07.2016



Ach ty zálohy, rezervy, tedy vše, co nepotřebujeme, ale co kdyby ... Z praxe mnozí dobře víme, že zálohy (ať již sw nebo hw) není radno podceňovat. Zařízení, které zálohujeme pomocí UPS je nepřeberné množství. Od stolního PC třeba po oběhová čerpadla ústředního topení.

Kterou UPS zvolit je otázkou znalostí parametrů a technologií, a proto pokud nejste v této oblastni zdatní, je vhodnější obrátit se na některého z odborníků. Schrack Technik má ve svém dodavatelském portfóliu informační technologie a tudíž i záložní zdroje. Podívejme se na katalog UPS pro rok 2016 ...



Provedení katalogu
Jeho tloušťka je kolem 10mm, konkrétně 154 stránek barevného křídového papíru v lepené pevné vazbě. Obálka lakovaná, pevná. Tedy pro nutnou informační životnost dostatečná konstrukce.
Každému produktu jsou rezervovány průměrně dvě celé strany A4. Tedy dostatečný prostor pro dlouhý popis, více fotografií, perokresby, či schémata. Oblast popisů je rozdělen do logických bloků. Ty jsou různé podle typu položky. Pro zjednodušení jsou u každého typu UPS uvedeny informační ikony. Ty se mohou zdát zprvu nejasné a matoucí, ovšem po krátkém nastudování na straně 8 a 9 se vše zpřehlední.


Pro větší náhled kliknout!


Co v katalogu nalezneme
Samozřejmě UPSky, ale zajímavé je příslušenství. Například modem pro GPRS vzdálené sledování UPS, servisní bypassy,  nebo třeba desky připojující UPS k Ethernetu. Ale základní prvky jsou ...


Pro větší náhled kliknout!

Pro koho je katalog určen
Zde bych to zjednodušil. Pokud se v této oborové podskupině orientujete, pak bude pro vás tato dávka informací přehledná a intuitivní. V opačném případě doporučuji obrátit se na produktového specialistu Schrack Technik. Ten poradí a problematiku vysvětlí. Tento katalog lze prohledávat odborníky zde a samozřejmě i objednat papírovou verzi.

 

 

POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o aktuální
papírový katalog záložních zdrojů, UPS Schrack Technik

NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!


TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Schrack Technik spol. s r.o. - Dolnoměcholupská 2, Praha 10 – Hostivař - 281 008 231 - info@schrack.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.