Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

SCHRACK: UPS - nový sortiment


Document Actions
SCHRACK: UPS - nový sortiment
Není záložní zdroj, jako záložní zdroj! Přesný výpočet hodnot závisí na budoucí funkci a takéje to rozhodující faktor pro efektivní investici. Umíte správně zvolit taková zařízení? Podívejte se na krátké rozdělení UPS které jsou, kam vhodné.
ze dne: 18.09.2006

Firma Schrack Energietechnik spol. s r.o. masový nástup na trh s nepřetržitými zdroji napájení – UPS. Po nesmělých začátcích v loňském roce a v prvním pololetí roku letošního se chystá touto produktovou skupinou oslovit široký okruh zájemců o tyto produkty. UPS firmy Schrack zahrnují modely od 350VA do 800kVA. Jsou zařazeny do jednotlivých produktových skupin, které se navzájem liší výkonem, použitou technologií, provedením, dobou zálohy a jsou navíc rozděleny do tří bezpečnostních úrovní.


Klik v obrázku pro větší náhled.

Bezpečnostní úrovně jsou rozděleny podle stupně ochrany takto:
1. bezpečnostní úroveň (technologie VI):

  • Chrání zátěž před:
    - krátkodobými výpadky, častými změnami napětí (podpětí, přepětí), změnami frekvence
  • Jsou vhodné pro:
    - osobní počítače, telefonní zařízení, malé datové sítě

2. bezpečnostní úroveň (technologie VI):

  • Chrání zátěž před:
    - krátkodobými výpadky napětí, podpětím, permanentním přepětím, frekvenčními změnami
  • Jsou vhodné pro:
    - malé a střední počítačové sítě, LAN, pracovní stanice, servery a pokladní systémy

3. bezpečnostní úroveň ( technologie VFI):

  • Chrání zátěž před:
    - středně a dlouhodobými výpadky napětí, permanentním přepětím, změnami frekvence, proudovými rázy apod.
  • Jsou vhodné pro:
    - malé, střední a velké počítačové sítě, LAN, pracovní stanice, servery, pokladní systémy, bankovní sektor, průmysl, zdravotnictví, nouzové systémy jako jsou osvětlení, ZOTK, požární evakuační výtahy apod.

Produktově jsou řazeny podle jejich hlavního využití a to následovně:

  • produktová skupina IT,
  • produktová skupina sítě,
  • produktová skupina průmysl,
  • produktová skupina NET-TEL

Produktová skupina IT v sobě zahrnuje modely určené pro domácí nebo kancelářské aplikace. Vyznačují se nízkými provozními i pořizovacími náklady a schopností komunikace a dálkové správy. (Schopnost komunikovat platí i pro všechny ostatní produktové skupiny.) Řada IT zahrnuje různé modely s výkonem od 350 do 3000VA.

 

Produktová skupina SÍTĚ zahrnuje modely sloužící k zajištění nepřetržitého napájení firemních datových sítí a to jak malé tak i středně velké, dále pro servery, telekomunikační zařízení, bezpečnostní zařízení, nouzové systémy a pro všechna ostatní, která bývají označována jako kritická „Mission Critical“. Je možné je provozovat v různých režimech jako jsou ON-LINE (VFI), Smart Activ nebo jako LINE INTERACTIV (VI). Zahrnuje modely s výkony 3300VA až 80kVA. V této skupině jsou již modely určené pro připojení do jedno nebo třífázové soustavy.


Klik v obrázku pro větší náhled.

Produktová skupina PRŮMYSL je ideálním řešením pro střední a velké počítačové sítě, telekomunikační zařízení, bezpečnostní zařízení, průmyslové použití a zařízení ve zdravotnictví. Je postavena výlučně na technologii ON-LINE (VFI) a může být provozována i v ostatních režimech jako skupina sítě. Vyznačuje se modely s výkony od 8kVA do 800kVA.


Klik v obrázku pro větší náhled.

Produktová skupina NET-TEL je určena především do 19“ zařízení. Dodávány jsou modely jak bezpečnostní úrovně 2 tak i 3 a technologie LINE INTERACTIVE (VI) a ON-LINE (VFI). Zajímavostí v této skupině je zařízení s označením MULTI SWITCH, které zajišťuje napájení až 8-mi zařízení ze dvou nezávislých zdrojů (sítí). Výkony v této řadě jsou od 500 do 3000VA což na běžné datové aplikace je dostačující.

 

Jednotlivé modely mohou být doplňovány o bohaté příslušenství jako jsou bateriové moduly, komunikační prostředky pro dálkovou správu a řízení z dohledových center, paralelní zapojení a další.

 
Klik v obrázku pro větší náhled.

Svojí jedinečnou konstrukcí a použitou špičkovou technologií dokáží splnit jakékoliv požadavky, které jsou na tato zařízení kladeny.

Pokud vás zajímá více informací, máte možnost si je vyžádat bezplatně níže uvedeným formulářem!.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Schrack Technik spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933