Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Konečně technický sešit do kterého radost pohledět! Nezabývá se jen neustálými novinkami ale tím základním! Jak všechny ty nové věci upevnit. A samozřejmě zase dle nějakých pravidel, norem a s pohledem na strávený čas a investované peníze. Možná to ...
  • Víme, že spotřebiče by neměly být připojeny na jeden obvod tak, aby jejich celkový výkon překročil kapacitu obvodu, jinak může dojít k jejich odpojení z důvodu přetížení. Některé domácí spotřebiče, jako je pračka, sporák nebo myčka nádobí, vyžadují ...

SCHRACK: Katalog Skříně pro rozvaděče CUBICO IP40, RAK IP55


Document Actions
SCHRACK: Katalog Skříně pro rozvaděče CUBICO IP40, RAK IP55
Technický sešit Skříně pro rozvaděče CUBICO IP40, RAK IP55 od společnosti SCHRACK Technik podrobně popisuje jednotlivé části rozvaděčové stavebnice. Nejedná se o typický katalog s prodejními položkami, ale o popis částí, které lze použít do různých sestav. Od toho se také odvíjí různorodý obsah sešitu. Podrobnosti o rozsahu, obsahu a provedení se dozvíte v této krátké recenzi.
Miroslav Minařík, ze dne: 15.09.2015


Skříně pro rozvaděče jsou často vyhledávaným sortimentem dodavatelů v elektroinstalačním oboru. Rozvaděče CUBICO od SCHRACK Technik představují na trhu zajímavou alternativu ke skříním vyráběným na konkrétní zakázku.



Technický sešit označený jako Skříně pro rozvaděče CUBICO IP40, RAK IP55 na více než 30 barevných stránkách křídového papíru ukrývá podrobnosti o rozvaděčové stavebnici.

Nejde o typický katalog s prodejními položkami, ale o popis částí, které lze použít do různých sestav. Od toho se také odvíjí různorodý obsah sešitu.

Pro větší náhled klikněte!

Zkraje sešitu objevíme rozsáhlý obsah, který sem tedy opravdu psát nebudu. Nemá kapitoly, pouze položkový výčet s odkazem na příslušné číslo stránky. Zato na následujících třech stránkách "všeobecných informací o katalogu" nalezneme důležité souvislosti.

Najdeme tu popis skříní CUBICO a RAK, montážní panel, montážní konstrukci, dodávané rozměry, transport a manipulaci, zatížení skříní, montážní uspořádání, krytí, ochranu proti vnějším mechanickým vlivům, povrchovou úpravu, vlastnosti povrchů, zkoušku odolnosti proti korozi, uzemnění, součásti dodávky, dveře a také provozní podmínky.


Provedení technického sešitu je přehledné a praktické. Na fotografiích najdeme detaily jednotlivých prvků konstrukce. Pokud je to důležité, nechybí okótovaný nákres. A je tu i krátký popis s tabulkou možností pro objednání. V zadní části před rejstříkem objednacích čísel a všeobecnými obchodními podmínkami nalezneme několik kótovaných výkresů.

Inbus nikoli "imbus"
Chybička se vloudí... Vnitřní šestihran je innensechskante a podle toho innen se nazývá INBUS. Celý rozbor názvu najdete zde.

Koho tento informační materiál osloví
Zaujme samozřejmě projektanty a hned za nimi i montážní a dodavatelské subjekty, na kterých často visí výběr typů skříně.


POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si o aktuální papírový
katalog
 Skříní pro rozvaděče CUBICO zažádat

 NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 3)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Schrack Technik spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933